2018 lexus lc yellow hero 1920x1080 v2 new

LEXUS PREDSTAVLJA NOVI
MODEL LC YELLOW EDITION

Lexus na ceste pošilja osupljivi luksuzni kupe Yellow Edition serije LC. Model Yellow Edition z edinstveno kombinacijo dinamičnega paketa opreme SPORT+, oblike zunanjosti in luksuzne notranjosti zagotavlja vrhunsko krmiljenje in izjemno udobje med vožnjo, ki je plod dela in izpopolnjevanja več tisoč oblikovalcev, inženirjev in tehnikov.

 • 2018 lexus lc yellow unique handling 810x1080 v2 new

  EDINSTVENA VODLJIVOST IN STABILNOST

  LC Yellow Edition izkorišča prednosti napredne zmogljivosti in elementov vodljivosti, ki so del specifikacije opreme LC Sport+. Model je opremljen s sistemom Lexusove dinamične vodljivosti, progresivnim električnim servovolanom (VGRS) s štirikolesnim krmiljenjem, ki neodvisno nadzira kote krmiljenja sprednjih in zadnjih koles, in delno zaporo diferenciala Torsen®.

  Ti napredni sistemi zagotavljajo okretno in zanesljivo vodljivost ter vrhunsko odzivnost.

  Vozniku omogočajo izkoriščanje celotnega potenciala zasnove Lexus Global Architecture (GA-L) modela LC z odličnim ravnovesjem in nizkim težiščem.

  Drugi elementi so na primer 21-palčna kovana kolesa in streha iz kompozitnega materiala CFRP (umetna masa, ojačana s karbonskimi vlakni) za manjšo težo in večjo ojačitev. Aktivni zadnji spojler iz karbonskih vlaken se aktivira pri 80 km/h, da zmanjša vzgon na zadnjem delu in s tem zagotovi stabilnost vozila pri veliki hitrosti.

 • 2018 lexus lc yellow colour combinations 810x1080 v3 new

  OGNJENO RUMENA BARVA ZUNANJOSTI

  Posebej za model LC je bil razvit izjemni ognjeno rumeni barvni zaključek, ki naglašuje okretnost avtomobila. Več nanosov rumenega odtenka ustvarja izjemno kromogeno barvo, ki jo sestavljajo dve različni plasti visokonasičene rumene in zelo lesketajoča barvna osnova iz mačjega zlata.

  Rezultat je zelo polna in lesketajoča barva, ki je pri Lexusu še nismo videli.

 • 2018 lexus lc yellow superior interior 810x1080 v2 new

  KAKOVOST IN UDOBJE V VOZILU

  Posebna barvna shema se nadaljuje v kabini, kjer črno vratno oblazinjenje poudarjajo topli rumeni vstavki iz umetnega usnja Alcantara. Topli rumeni odtenek opazimo tudi v kontrastnih šivih na belih usnjenih sedežih, armaturni plošči z instrumenti, volanskem obroču in naslonu za roko na sredinski konzoli. To kaže na rokodelsko mojstrstvo Takumi, ki je edinstvena prvina Lexusovega luksuza. Kabina ponuja tudi prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu, stropno oblogo v črnem umetnem usnju Alcantara in električno nastavljiva sprednja sedeža v belem polanilinskim usnju z možnostjo nastavitve v desetih smereh.