1. New Cars

UX

NOVA OBZORJA ŠPORTNEGA TERENCA

Od

30950.0

carHeroModel
Od
€ 30.950
(Z DDV)

Podatki so namenjeni le za primerjalne namene. Primerjava podatkov o porabi goriva in emisijah CO2 je možna le za avtomobile z enakimi tehničnimi postopki. Ti podatki ne odražajo porabe v dejanskih voznih pogojih. Vsa vozila imajo certifikat WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure ). Podatki o emisijah CO2 se lahko razlikujejo od tiskane različice, ki je bila natisnjena 1. aprila 2020.

1/ IZBERITE MOTOR
1/ IZBERITE MOTOR

3 Različic

3 Različic

 • UX 200

  2.0l bencinski motor (127 kW / 171 KM) Bencinski motor

  Elektronsko nadziran neskončnostopenjski samodejni menjalnik | Prednji pogon

  Več podrobnosti Skrijte

 • UX 250h

  2,0 hibrid (135 kW / 184 KM) Hibridni motor

  Elektronsko nadziran neskončnostopenjski samodejni menjalnik | Prednji pogon

  Več podrobnosti Skrijte

 • UX 250h AWD

  2,0 hibrid (135 kW / 184 KM) Hibridni motor

  Elektronsko nadziran neskončnostopenjski samodejni menjalnik | AWD

  Več podrobnosti Skrijte

2/ IZBERITE PAKET OPREME
2/ IZBERITE PAKET OPREME

20 Različic

20 Različic

NOVA OBZORJA ŠPORTNEGA TERENCA

Povsem nov model Lexus UX nadkrili vse predhodne. S svojo smelo obliko izraža prepoznavno moč. Vseeno pa elegantno oblikovane površine kažejo na stilen in dinamičen značaj.
BREZPLAČNO PREIZKUSITE PRIDOBITE PONUDBO

OBLIKA

Od smelega sprednjega dela z značilno dinamično masko Lexus do športne silhuete in poudarjene oblike zadka povsem nov Lexus UX ponaša smel nov pristop v svet športnih terencev. Tudi notranjost je podobno navdušujoča in povzema obliko japonskega arhitekturnega koncepta »engava«, kjer se meje med notranjostjo in zunanjostjo neopazno prelivajo. V luksuznem ambientu, zasnovanem z mislijo na voznika in z občutkom odprtosti in hkrati varnosti, se počutite kot doma.

 

 

 

ODKRIJTE VEČ O OBLIKI

VARNOST

Poleg drzne oblike in prepoznavnega sloga je UX tudi eden izmed najbolj varnih avtomobilov na svetu. Na varnostnem preizkusu je dobil 96 odstotkov točk za varnost odraslih potnikov in 85 odstotkov točk za varnost otroških potnikov, kar je eden izmed najboljših rezultatov sploh. Opremljen je z zadnjo različico varnostnega sistema Lexus Safety System +, poleg tega pa ga odlikuje tudi izjemno visoka raven pasivne varnosti. Zasnovan je na osnovi platforme Global Architecture-C, ki jo odlikuje izrazita togost, in je standardno opremljen z osmimi zračnimi blazinami.

VARNOST LEXUS

NADGRADITE PROGRAMSKO OPREMO

Opremite svoje vozilo z najnovejšo programsko opremo, povežite vaš pametni telefon in uživajte v vseh funkcijah, ki jih ponuja navigacijska naprava. V vsakem primeru bo vožnja še bolj udobna in še bolj polna užitka. 


GALERIJA UX

Vsaka slika ima svojo zgodbo. Tukaj se začenja vaše odkrivanje Lexusovega dih jemajočega oblikovanja in osupljive kakovosti izdelave.