1. New Cars

RX

LUKSUZNI ŠPORTNI TERENEC

Od

62600.0

RX - Business - Športni terenec
Od
62600.0
(Z DDV)

Tehnični podatki in cene se lahko spremenijo brez predhodne najave. Podatki o jamstvu ne vključujejo točnega ujemanja z produktnimi specifikacijami ali spletnim konfiguratorjem. Ne jamčimo, da je avtomobil s konfiguratorja v povsem identični izvedbi na voljo v določeni državi.

1/ IZBERITE MOTOR
1/ IZBERITE MOTOR

3 Različic

3 Različic

 • RX 300 FWD

  2,0l Turbo (175 kW / 238 KM) Bencinski motor

  6 Speed Automatic | 4X2

 • RX 300 AWD

  2,0l Turbo (175 kW / 238 KM) Bencinski motor

  6 Speed Automatic | 4X4

 • RX 450h AWD

  3.5l Hibridni pogon (230 kW / 313 KM) Hibridni motor

  Continuously Variable Transmission | 4X4

2/ IZBERITE PAKET OPREME
2/ IZBERITE PAKET OPREME

16 Različic

16 Različic

SPOZNAJTE MODEL RX

Drzne in elegantne linije so odraz udobja, prostornosti in razkošja. Takšne kakovosti izdelave ni deležen noben drug športni terenec. Naš najbolj napredni varnostni paket Lexus Safety System+ bo skrbel za varnost in brezskrbnost. Samopolnilni pogonski sklop pa omogoča nizko porabo goriva in nizke emisije CO2. RX je okolju prijazen športni terenec, ki je na voljo tudi v sedemsedežni različici RX L Hybrid.

Pogumna Oblika

Športni terenec RX je predstavnik zadnjega oblikovalskega jezika znamke Lexus. Odlikujejo ga prepoznavna maska in trojne luči LED, ki so zasnovane v obliki črke L. Od strani pa navduši s svojo čisto linijo in kromiranim stebričkom C, ki ustvarja učinek lebdeče strehe. 

Dotik mojstrov takumijev

Mojstri takumiji so umetniki ročnega dela, ki se svojih nalog lotevajo s forenzično predanostjo in natančnostjo. Tipičen odraz natančni ročni šivi na sedežih in volanskem obroču, ki so odsev sodobne elegance in prefinjenosti.

 

 

 

Navdušujoča zmogljivost

Športni terenec RX je opremljen z zmogljivimi motorji. Tako pionirski samopolnilni hibrid RX 450h kot tudi RX 300, ki je opremljen z bencinskim motorjem, ponujata vznemirljivo vozniško izkušnjo.

Tehnologija, ki budi domišljijo

Osrčje multimedijskega sistema v športnem terencu RX predstavlja 31,2 cm (12,3-palčni) osrednji zaslon, ki je občutljiv za dotik. Omogoča tudi povezavi Apple CarPlay in Android Auto ter uporabo številnih aplikacij.

Varnost

Pionirski varnostni paket Lexus Safety System+ vključuje sistem za preprečevanje trka z zaznavanjem pešcev (podnevi in ponoči) in kolesarjev (podnevi). Sistem za ohranjanje voznega pasu vedno ohranja smer. Sistem BladeScan® AHS omogoča boljše prepoznavanje pešcev in prometne signalizacije ponoči. Sistem za prepoznavanje prometnih znakov pa deluje skupaj z dinamičnim radarskim tempomatom.  

Različica F SPORT

Črno, črno-belo ali črno-rdeče usnje daje različici RX F SPORT prefinjen videz. Ekskluzivni sedeži so opremljeni z integrirano peno, ki daje še več opore. Beli aluminijasti dekorativni elementi pa poudarjajo eleganco volanskega obroča in spominjajo na legendarni superšportni avtomobil LFA. Sedeži so oblečeni v perforirano usnje, usnje na prestavni ročici se ujema z volanskim obročem. Aluminijaste stopalke pa dajejo še več šprtnega pridiha.

GALERIJA RX

Odkrijte radikalne in drzne značilnosti športnega terenca RX, s katerimi izstopa iz množice.