1. New Cars
 2. LBX
IZBERITE

ODSEV VAŠEGA SLOGA

POIŠČITE SVOJ PAKET OPREME

LBX je na voljo v več različicah, ki se s svojo zasnovo prilagajajo različnim osebnostim in življenjskim slogom. Paketi opreme LBX ELEGANT, LBX RELAX, LBX EMOTION in LBX COOL ponujajo različne barve zunanjosti in izvedbe notranjosti.

arrow right
arrow left
 • LBX ELEGANT

  LBX ELEGANT vzbuja pozornost z osupljivo barvo, pod katero so se podpisali mojstri takumiji. Notranjost čudovito izdelane kabine se ponaša z veganskim oblazinjenjem tahara v subtilnih gozdno rjavih in peščenih odtenkih.

 • LBX RELAX

  LBX RELAX izstopa s svojo barvo zunanjosti. Notranjosti je na voljo v polanilinskem usnju v rjavi ali črni barvi z značilnimi šivi Tatami. Ambientalno osvetlitev je s 64 različnimi barvami možno prilagoditi trenutnemu razpoloženju.

 • LBX EMOTION

  LBX EMOTION boste prepoznali po 45,72-centimetrskih (18-palčnih) strojno obdelanih litih platiščih in dvobarvni zunanjosti. Notranjost vas bo razvajala z oblazinjenjem z rdečimi detajli na sedežih, sredinski konzoli in oblogah vrat.

 • LBX COOL

  LBX COOL izstopa s svojo dvobarvno zunanjostjo. V notranjosti prevladujejo usnjeni sedeži Ultrasuede z bakrenimi detajli. Prilagodljiva osvetlitev ustvarja ambient, ki ustreza vašemu trenutnemu razpoloženju.

KATERI BO VAŠ NASLEDNJI KORAK?

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

 1. All

Da.

Samopolnilni hibridi znamke Lexus združujejo moč bencinskega motorja in enega ali več elektromotorjev ter zagotavljajo stalno pripravljenost brez zunanjega polnjenja. Sistem optimizira učinkovitost v različnih pogojih vožnje, pri čemer se baterija neprekinjeno polni med vožnjo ali med zaviranjem, kar nenazadnje uteleša tudi predanost napredni tehnologiji in trajnostni vožnji znamke Lexus.

Kompaktni športni terenec ohranja vse športno-terenske značilnosti v nekoliko manjših dimenzijah. Prav zaradi tega so kompaktni športni terenci priljubljena izbira voznikov, ki prisegajo na zabavni in agilni slog vožnje.

LBX ima medosno razdaljo 2580 mm. Njegova dolžina znaša 4190 mm, širina 1825 mm in višina 1545 mm.

LBX je kratica za Lexus Breakthrough Crossover (prebojni karoserijski križanec znamke Lexus).

LBX je opremljen z najnovejšim sistemom Lexus Link Connect, ki ga upravljate prek 24,89-centimetrskega (9,8-palčnega) zaslona, ki je občutljiv za dotik in vključuje vgrajenega glasovnega pomočnika, ki deluje na klic »Hey Lexus«.

Integracija pametnega telefona je omogočena z uporabo brezžične ali žične povezave Apple CarPlay.

Integracija pametnega telefona je omogočena z uporabo žične povezave Android Auto.

LBX je na voljo s štirimi različnimi paketi opreme, ki vam omogočajo, da najdete avtomobil, ki najbolj izraža vašo osebnost. Paket ELEGANT izžareva prefinjeno subtilnost. RELAX navdušuje s svojo brezčasnostjo. EMOTION je živahno razigran. COOL pa poudarja individualnost.