1. New Cars

NX

KOMPAKTNI ŠPORTNI TERENEC

Od

45800.0

Od
€ 45.800
(Z DDV)

Podatki so namenjeni le za primerjalne namene. Primerjava podatkov o porabi goriva in emisijah CO2 je možna le za avtomobile z enakimi tehničnimi postopki. Ti podatki ne odražajo porabe v dejanskih voznih pogojih. Vsa vozila imajo certifikat WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure ). Podatki o emisijah CO2 se lahko razlikujejo od tiskane različice, ki je bila natisnjena 1. aprila 2020.

1/ IZBERITE MOTOR
1/ IZBERITE MOTOR

2 Različic

2 Različic

 • NX 300h 4x2

  2.5l bencinski hibrid (145 kW / 197 KM) Hibridni motor

  Neskončnostopenjski samodejni menjalnik (E-CVT) | Pogon na zadnji kolesi

  Več podrobnosti Skrijte Izberite Izberite

 • NX 300h AWD

  2.5l bencinski hibrid (145 kW / 197 KM) Hibridni motor

  Neskončnostopenjski samodejni menjalnik (E-CVT) | Pogon na vsa štiri kolesa

  Več podrobnosti Skrijte Izberite Izberite

2/ IZBERITE PAKET OPREME
2/ IZBERITE PAKET OPREME

9 Različic

9 Različic

Prefinjena potniška kabina

Potniška kabina športnega terenca NX je zasnovana v skladu z načelom nenehnega napredka Kaizen in je še bolj prefinjena kot kdajkoli prej. Osrčje dogajanja predstavlja 26,2 centimetrski osrednji zaslon z navigacijo Lexus Premium. Usnjeni deli pa se ponašajo z natančnimi ročnimi šivi, ki dodajajo pridih ekskluzivnosti.

BREZPLAČNO PREIZKUSITE PRIDOBITE PONUDBO

Na novo zasnovano vzmetenje

NX je opremljen z na novo zasnovanim vzmetenjem, ki so ga razvili in preizkusili vozniški mojstri takumiji. Opcijsko je na voljo tudi prilagodljivo vzmetenje, ki omogoča kar 650 različnih prilagoditev.

Podpora naravnim vozniškim instinktom

Varnostni paket Lexus Safety System+ vozniku pomaga pri vožnji. Vozilo ohranja na sredini voznega pasu, v zgoščenem prometu pa s prilagodljivim tempomatom ohranja varnostno razdaljo. Sistem za preprečevanje trka pa vas vseskozi obvešča na morebitno nevarnost.

VARNOST LEXUS

Različica F SPORT

Za še bolj dinamično izkušnjo je na voljo različica NX F SPORT, ki jo odlikujejo zračnik motorja v črni barvi, bolj odzivno vzmetenje, športno zasnovana notranjost in prefinjena platišča. 

ODKRIJTE VEČ O OPREMI F SPORT

Polno hibridni pogonski sklop

Športni terenec NX 300h je opremljen s samopolnilnim hibridnim pogonskim sklopom, ki omogoča izjemno urbano agilnost in stabilnost. 

VEČ O HIBRIDIH


GALERIJA NX

Odkrijte radikalne in drzne značilnosti športnega terenca NX, s katerimi izstopa iz množice.