1. Owners
  2. Warranty and insurance
  3. Lexus Relax
IZBERITE
LASTNIŠTVO

PROGRAM JAMSTVA LEXUS RELAX

VEČJE ZAUPANJE PRI VOŽNJI S PROGRAMOM JAMSTVA LEXUS RELAX

KO VAM PRENEHA VELJATI STANDARDNA GARANCIJA ZA VOZILO, PREVERITE PROGRAM JAMSTVA LEXUS RELAX IN SI S SERVISI PRI POOBLAŠČENEM LEXUS PARTNERJU ZAGOTOVITE PRVOVRSTNO IZKUŠNJO LASTNIŠTVA

DO 10 LET JAMSTVA

Naši certificirani mehaniki za vozila Lexus se zavzemajo, da ohranjajo vaše vozilo v optimalnem stanju na najbolj finančno ugoden način. Vsa popravila vozil Lexus izvajajo usposobljeni mehaniki, ki uporabljajo posebna orodja in opremo za diagnosticiranje vozila in originalne nadomestne dele Lexus.

Naročite se na servis in program jamstva Lexus Relax se bo podaljšal za dolžino enega servisnega intervala - vse dokler ne bo vaš avtomobil dosegel starosti 10 let oziroma bo imel 200.000 prevoženih kilometrov (kar nastopi prej).
Program jamstva Lexus Relax se lahko aktivira ob opravljenem rednem vzdrževanju in spoštovanju splošnih pogojev, kritje programa pa traja en servisni interval, kakršnega je proizvajalec predpisal za vaše vozilo. Program jamstva Lexus Relax se lahko obnovi in s tem ponovno aktivira ob vsakem predpisanem rednem vzdrževalnem posegu pri izbranem pooblaščenem servisnem partnerju Lexus in velja do naslednjega rednega vzdrževalnega intervala.

Vse naše police vključujejo Lexusovo pomoč na cesti s kritjem pomoči na cesti v primeru okvare v evropskih državah.

Ugodnosti programa Lexus Relax lahko uveljavite v primeru okvare, mehanskih, elektronskih ali električnih komponent vašega vozila, ki jih je mogoče pripisati napakam v postopku izdelave oziroma montaže. Ob spoštovanju splošnih pogojev je lastnik vozila z aktivnim programom Lexus Relax upravičen do brezplačnega popravila skladno s pogoji kritja programa Lexus Relax.

Za kakršna koli vprašanja glede kritja programa Lexus Relax ali morebitna dodatna pojasnila se obrnite na pooblaščenega Lexus prodajalca/serviserja, pri katerem ste opravili vzdrževanje vozila in aktivirali program Lexus Relax.

Podlaga za aktiviranje kritja programa Lexus Relax je vzdrževanje vozila v rednih, predpisanih intervalih, kot jih je določil proizvajalec, pri vašem izbranem pooblaščenem servisnem partnerju Lexus.

Program Lexus Relax se lahko aktivira ob opravljenem rednem vzdrževanju in spoštovanju splošnih pogojev programa Lexus Relax, kritje programa pa traja en servisni interval, kakršnega je proizvajalec predpisal za vaše vozilo.

Program Lexus Relax se lahko obnovi in s tem ponovno aktivira ob vsakem predpisanem rednem vzdrževalnem posegu pri izbranem pooblaščenem servisnem partnerju Lexus in velja do naslednjega rednega vzdrževalnega intervala, kakršen je predpisan za vaše vozilo, vse ob upoštevanju  splošnih pogojev.

Program Lexus Relax velja za vozila registrirana znotraj regije Lexus Adria (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna Gora in Kosovo). 

Program Lexus Relax vključuje brezplačno popravilo, vključno s stroškom dela, nadomestnimi deli/komponentami, elementi in materiali, ki se uporabljajo v uradni prodajno/servisni mreži Lexus. Deli se v sklopu programa lahko popravijo ali zamenjajo, skladno z navodili za popravilo proizvajalca.

Program Lexus Relax se lahko koristi le v okviru mreže pooblaščenih serviserjev vozil Lexus. Za vse podrobnosti se obrnite na pooblaščenega partnerja Lexus. Vsa določila lahko preberete tudi v splošnih pogojih.