1. Owners
  2. Maintenance
  3. Vehicle service
IZBERITE
LASTNIŠTVO

SERVIS LEXUS

NAŠI SERVISNO-PRODAJNI CENTRI SO ODPRTI IN PONUJAJO VSE STORITVE. REZERVIRAJTE SI TERMIN IN POSKRBELI BOMO ZA VAŠ AVTOMOBIL, NE GLEDE NA NJEGOVO STAROST ALI PREVOŽENE KILOMETRE. OB TEM SEVEDA UPOŠTEVAMO VSA PRIPOROČILA ZDRAVSTVENE STROKE IN SKRBIMO ZA VAŠE ZDRAVJE. SKRB ZA NAŠE STRANKE JE NAŠA PREDNOSTNA NALOGA. 

OBISKI PO PREDHODNEM NAROČILU

Da bi čim bolj zmanjšali število ljudi v naših servisno-prodajnih salonih, naše stranke naročamo posamično. To sicer lahko povzroči nekaj zamud in čakanja, hkrati pa zagotavljamo, da zamuda pri servisnem intervalu ne bo vplivala na veljavnost garancije. Za vašo potrpežljivost smo zelo hvaležni.

 

VARNOST JE NAJPOMEMBNEJŠA

Člani naše ekipe bodo vseskozi ohranjali varno razdaljo, vaše vozilo pa bo pred in po servisu ustrezno razkuženo in očiščeno. Prav tako ne bo nobene potrebe po dotikanju vrat in drugih površin. Vsa plačila bodo potekala brezstično. Dezinfekcijska razkužila bodo vseskozi na voljo.

OSTANITE DOMA

Če imate kakršnekoli pomisleke glede obiska naših trgovcev, vam ponujamo tudi možnost prevzema in dostave vozila na vašem domu. Tudi v tem primeru bo vozilu popolnoma razkuženo in očiščeno.

PREDNOSTI LEXUSOVEGA SERVISA

 

Naša ekipa usposobljenih mehanikov in servisnih strokovnjakov zagotavlja izjemno visoko stopnjo storitev, da vaše vozilo Lexus še naprej deluje z optimalno zmogljivostjo.

 

Z mnogoletnimi izkušnjam in urami tehničnega usposabljanja so naši mehaniki za vozila Lexus visoko usposobljeni in obenem predani znamki Lexus z odličnim poznavanjem vsakega modela v ponudbi. Redna inženirska in tehnološka poročila zagotavljajo, da so naši mehaniki vedno seznanjeni z najnovejšimi informacijami in s tem neprekosljivi.

Lexusovi nadomestni deli so zasnovani in izdelani z enako mero pozornosti detajlom kot naša vozila in jih vsakodnevno preskušajo in testirajo naši mehaniki za Lexusova vozila. Trgovec z vozili Lexus ima na voljo opremo in orodja za diagnosticiranje, ki so posebej zasnovani za vaše vozilo Lexus.

Ustrezna orodja za diagnosticiranje vozila so ključna, da se kar najhitreje vrnete nazaj za volan Diagnostični preskus zagotavlja hitro in točno oceno vozila in potrdi vir težav. Posodobitve originalne programske opreme z Lexusovimi orodji za diagnosticiranje zagotavljajo najučinkovitejše storitve in optimalno delovanje vozila.

Te storitve, ki so na voljo tako za nova kot za rabljena vozila Lexus z več kot 100.000 prevoženimi kilometri, vključujejo pregled elementov, prilagoditve ter zamenjavo maziv in filtrov glede na starost in število prevoženih kilometrov vozila.

Lexusov vizualni varnostni pregled izvajajo Lexusovi mehaniki, da preverijo vse ključne komponente vašega vozila Lexus. To zajema pregled pnevmatik, zavor, luči, karoserije, izpušnega sistema in ravni tekočin. Po pregledu prejmete poročilo s poudarki na nujnih delih in nasveti za dela, ki bodo potrebna v bližnji prihodnosti. Pri prodajalcu vozil Lexus se lahko kadar koli naročite na brezplačen vizualni varnostni pregled.

V vse storitve je vključen servisni pregled hibrida. Ta celostni pregled izvajajo usposobljeni mehaniki, ki preskusijo celotni hibridni sistem in vam predložijo podrobno pisno poročilo z razlogi za potrebna vzdrževalna dela.