1. New Cars

ES

PRESTIŽNA LIMUZINA ES

Od

53900.0

carHeroModel
Od
€ 53.900
(Z DDV)

Podatki so namenjeni le za primerjalne namene. Primerjava podatkov o porabi goriva in emisijah CO2 je možna le za avtomobile z enakimi tehničnimi postopki. Ti podatki ne odražajo porabe v dejanskih voznih pogojih. Vsa vozila imajo certifikat WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure ). Podatki o emisijah CO2 se lahko razlikujejo od tiskane različice, ki je bila natisnjena 1. aprila 2020.

1/ IZBERITE MOTOR
1/ IZBERITE MOTOR

1 Različic

1 Različic

  • ES 300h

    2.5l bencinski hibrid (160 kW / 218 KM) Hibridni motor

    Elektronsko nadziran neskončnostopenjski samodejni menjalnik | Pogon na prednji kolesi

    Več podrobnosti Skrijte

2/ IZBERITE PAKET OPREME
2/ IZBERITE PAKET OPREME

6 Različic

6 Različic

SPOZNAJTE MODEL ES

Drzno izzivalen in navdušujoč model Lexus ES razbija predsodke o limuzinah zgornjega srednjega razreda. Z novim smelim pristopom k oblikovanju je model nižji, širši in elegantnejši. Model ES z nadvse privlačno silhueto, ki spominja na kupe, s prostornostjo in uglajenostjo vodilne limuzine ponuja eleganco in udobje v enem izjemnem vozilu.

Pogumni novi videz

Vozilo ES s svojo šasijo izriše eleganten stranski profil, široko držo in nizko težišče. Naša limuzina zgornjega srednjega razreda kljub zglajeni kupejevski strešni liniji potnikom ponuja veliko prostora, tudi v predelu nog.

ODKRIJTE VEČ O OBLIKI BREZPLAČNO PREIZKUSITE

Obsesivna natančnost

Naši mojstri takumiji budno spremljajo vsak izbrani detajl, od šivov na sedežih do izraznosti in privlačnosti aluminijastih oblog kabine F po navdihu lepote japonskega meča, obdelanega s tehniko poliranja Hadori.

ODKRIJTE VEČ

HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM 4. GENERACIJE

Prodorni hibrid s samodejnim polnjenjem v mestu pogosto preklopi v način EV (električno vozilo) za vožnjo brez emisij. 4. generacija Lexusovega hibridnega pogona daje vozilu ES neverjetno odzivnost v kombinaciji z izjemno nizko porabo goriva.

VEČ O HIBRIDIH

Inovativna tehnologija

Prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu v vozilu ES omogoča vozniku, da se osredotoča na vožnjo. Gumb za izbiro načina vožnje je poleg obrobe ohišja merilnikov, kar zagotavlja preprosto upravljanje brez spreminjanja položaja za vožnjo. Funkcionalnost naprednega vmesnika človek-stroj (HMI) je povezana z estetsko obliko, kar omogoča intuitivno in preprosto upravljanje, povezane prikaze z občutkom globine in prilagodljivost osebnim željam.

ODKRIJTE VEČ

Varnost s 5 zvezdicami

Kamor koli se odpravite z novim vozilom Lexus ES, ste lahko pomirjeni, saj se vozite z najvarnejšo vrhunsko limuzino, ki je bila kdaj koli testirana po Euro NCAP in je prejela odlično oceno 5 zvezdic. Vsi modeli so opremljeni z najsodobnejšim sistemom Lexus Safety System + z naprednimi tehnologijami, ki pomagajo preprečevati tri najpogostejše tipe nezgod: nalet od zadaj, zapuščanje voznega pasu in trčenja s pešci.

VARNOST LEXUS

Slog F SPORT

ES F SPORT je dinamična limuzina, ki jo odlikujeta agresivni sprednji zračnik in diskretni zadnji spojler. Standardno je opremljena z 18-palčnimi platišči. Za športni duh pa skrbi posebno prilagodljivo vzmetenje. Avtomobil je na voljo v atraktivnih barvah, ki poudajajo njegov značaj. V notranjosti prevladujejo športni sedeži, usnjen volanski obroč in prestavna ročica ter aluminijaste stopalke. 

ODKRIJTE VEČ O OPREMI F SPORTGALERIJA ES

Vsaka slika ima svojo zgodbo. Tukaj se začenja vaše odkrivanje Lexusovega dih jemajočega oblikovanja, kakovosti izdelave in brezhibnega videza.