1. New Cars

ES

PRESTIŽNA LIMUZINA ES

Od

59300.0

Od
59300.0
(Z DDV)

Podatki so namenjeni le za primerjalne namene. Primerjava podatkov o porabi goriva in emisijah CO2 je možna le za avtomobile z enakimi tehničnimi postopki. Ti podatki ne odražajo porabe v dejanskih voznih pogojih. Vsa vozila imajo certifikat WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure ). Podatki o emisijah CO2 se lahko razlikujejo od tiskane različice, ki je bila natisnjena 1. aprila 2020.

1/ IZBERITE MOTOR
1/ IZBERITE MOTOR

1 Različic

1 Različic

  • ES 300h

    2.5 HSD Dynamic Force hibridni pogon (bencinski in elektro motor) Hibridni motor

    Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4X2

2/ IZBERITE PAKET OPREME
2/ IZBERITE PAKET OPREME

6 Različic

6 Različic

SPOZNAJTE LIMUZINO ES

Drzno izzivalni in navdušujoči Lexus ES razbija predsodke o limuzinah zgornjega srednjega razreda. S še bolj drznim oblikovalskim pristopom je limuzina ES še nižja, širša in bolj elegantna. S svojo prefinjeno silhueto, prostornostjo in uglajenostjo ponuja povsem novo stopnjo elegance in udobja.

Nova drzna podoba

Lexus ES s svojo šasijo izžareva eleganten stranski profil, široko držo in nizko težišče. To je limuzina zgornjega srednjega razreda, ki kljub nizki kupejevski strešni liniji potnikom ponuja veliko udobja. Potniki na zadnjih sedežih pa bodo imeli dovolj prostora za noge.

Prefinjena natančnost

Mojstri takumiji budno spremljajo vsak izbrani detajl. Njihove izurjene roke ustvarjajo šive na sedežih in aluminijaste obloge kabine v različici F Sport, ki nastajajo po navdihu tradicionalnega japonskega meča, obdelanega s posebno tehniko poliranja hadori. 

Samopolnilni Hibrid Lexus četrte generacije

Samopolnilni hibrid v mestu pogosto preklopi v električni način način (EV) in na ta način zagotalvja brezemisijeko vožnjo. Hibridni sistem četrte generacije pa zagotavlja izjemno odzivnost ter nizko porabo goriva.

Inovativna tehnologija

Projekcijski zaslon, ki podatke prikazuje na notranji strani vetrobranskega stekla, vozniku omogoča, da se osredotoča na vožnjo. Gumb za izbiro načina vožnje se nahaja poleg obrobe ohišja merilnikov, kar zagotavlja preprosto upravljanje brez spreminjanja položaja za vožnjo. Uporabniški vmesnik HMI odlikuje sodobna grafika, ki omogoča intuitivno in preprosto upravljanje, zagotavlja občutek globine in omogoča osebnostne prilagoditve.

Varnost s 5 zvezdicami

Limuzina Lexus ES zagotavlja izdatno mero brezskrbnosti, saj ponuja najsodobnejšo varnostno tehnologijo. To je ena izmed najbolj varnih limuzin in je na varnostnem preizkusu Euro NCAP prejela 5 zvezdic. Vsi modeli so opremljeni z najsodobnejšim sistemom Lexus Safety System + z naprednimi tehnologijami, ki pomagajo preprečevati tri najpogostejše tipe nezgod: nalet od zadaj, zapuščanje voznega pasu in trčenja s pešci.

 

 

 

 

 

 

 

Slog F SPORT

ES F SPORT je dinamična limuzina, ki jo odlikujeta agresivni sprednji zračnik in diskretni zadnji spojler. Standardno je opremljena z 18-palčnimi platišči. Za športni duh pa skrbi posebno prilagodljivo vzmetenje. Avtomobil je na voljo v atraktivnih barvah, ki poudajajo njegov značaj. V notranjosti prevladujejo športni sedeži, usnjen volanski obroč in prestavna ročica ter aluminijaste stopalke.GALERIJA ES

Vsaka slika ima svojo zgodbo. Tukaj se začenja vaše odkrivanje osupljivega oblikovanja, kakovosti izdelave in brezhibnega videza znamke Lexus.