1. Owners
 2. Maintenance
 3. Hybrid service
IZBERITE
LASTNIŠTVO

SERVISNI PREGLED HIBRIDA

IZKORISTITE SVOJE HIBRIDNO VOZILO LEXUS V NAJVEČJI MERI Z LETNIM SERVISNIM PREGLEDOM HIBRIDA PRI TRGOVCU Z VOZILI LEXUS. LEXUSOV SERVISNI PREGLED HIBRIDA ZAGOTAVLJA, DA VRHUNSKI HIBRIDNI SISTEM V VAŠEM VOZILU LEXUS OHRANJA OPTIMALNO DELOVANJE.

PIONIRJI HIBRIDNEGA POGONA

 

Kot pionirji hibridnega pogona imamo odgovornost zagotoviti, da vaš hibridni Lexus še naprej deluje kar najbolj učinkovito. Zato ponujamo Lexusov servisni pregled hibrida, da bi vaše vozilo Lexus delovalo z največjo zmogljivostjo.

STROKOVNJAKI ZA HIBRIDNO TEHNOLOGIJO

Lexusov hibridni pogon so začeli razvijati pri Lexusu, zato je servis hibridne tehnologije najbolje zaupati pooblaščenemu serviserju vozil Lexus. Vsi naši mehaniki imajo opravljen zelo ugleden Lexusov certificiran program usposabljanja in veljajo za zelo priznane strokovnjake. Tako so povsem seznanjeni z vsemi sklopi hibridne tehnologije in usposobljeni za uporabo najnaprednejše opreme in sistemov. S tem je vaše vozilo Lexus deležno samo največje stopnje pozornosti – pozornosti, ki si jo zasluži.

 • SERVISNI PREGLED HIBRIDA

 • Letni pregled hibridne tehnologije vozila je odličen način za zagotavljanje brezhibnega in optimalno učinkovitega delovanja sistema. Ocenimo celoten sistem Lexusovega hibridnega pogona in pripravimo obsežno poročilo z vsemi informacijami, ki so potrebne za razumevanje stanja delovanja sistema. Vse podrobnosti temeljito in jasno razložimo. Če je potrebno delo ali izpopolnjevanje dela sistema, se o tem z vami pogovorimo in vam priporočimo nadaljnje korake.

  1 PREGLED HIBRIDNE BATERIJE Sistem analizira zmogljivost hibridne baterije.
  2 PREGLED POGONSKEGA SISTEMA Sistem analizira učinkovitost pogonskega sistema.
  3. PREGLED HLADILNEGA SISTEMA Sistem analizira učinkovitost hladilnega sistema.

 • BREZSKRBNOST

 • Letni servisni pregled hibrida je brezplačen v sklopu vsakega servisa vozila Lexus. Če se pregled hibridnega sistema opravlja redno, lahko mehaniki za vozila Lexus obravnavajo vse morebitne težave, še preden se te pojavijo.

 • PODALJŠANO JAMSTVO NA HIBRIDNO BATERIJO

 • Komponente Lexusovega hibridnega pogona so standardno zajete v petletno garancijo proizvajalca oz. do prevoženih 100.000 km. Po uspešno opravljenem servisnem pregledu hibrida prejmete paket podaljšanega varstva na hibridno baterijo za obdobje enega leta (oziroma 15.000 km) in potrdilo za vašo servisno dokumentacijo. To garancijo lahko letno podaljšujete največ 10 let od prvega datuma registracije vozila. To je desetletje brez težav in skrbi, ko veste, da bodo tudi v malo verjetnem primeru, ko bi bilo pri vašem vozilu Lexus potrebno popravilo, zanj poskrbeli strokovnjaki.

ODGOVORI NA ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O HIBRIDIH

 

Če imate vprašanja o vzdrževanju hibridnega sistema, preberite najpogosteje zastavljena vprašanja in odgovore spodaj ali se obrnite na Lexusovo poslovalnico.

 • To je pogosto zmotno prepričanje. Hibridnega motorja ni treba servisirati pogosteje od običajnega motorja in stroški rednega vzdrževanja in manjših popravil so praviloma manjši kot pri konvencionalnem vozilu.

  Kot velja za vse vrste vozil, je redno vzdrževanje ključno za zagotavljanje najboljšega stanja vozila. Bolj ko uporabljate vozilo, pogosteje ga morate servisirati. Stopite v stik s prodajalcem vozil Lexus in se pozanimajte, kakšen je optimalen interval med servisi in kaj lahko še storite, da izpopolnite delovanje hibridne baterije in drugih komponent.

  Stopite v stik s prodajalcem vozil Lexus, da se naročite na servisni pregled hibrida na datum in lokaciji, ki vama ustrezata.

  Poročilo servisnega pregleda hibrida je podroben opis stanja vozila. Poleg tega, da dokazuje servis vozila in s tem podaljša garancijo, to obsežno poročilo izpostavi vsa področja hibridnega sistema, ki jih bo treba v bližnji prihodnosti obravnavati. Poročilo obdržite za referenco in primerjavo pri naslednjem servisnem pregledu hibrida.

 • Lexusove hibridne baterije so izdelane po najvišjih standardih in zasnovane za čim daljše delovanje. Kako dolgo deluje baterija, je odvisno od uporabe vozila in voznih navad, pri tem pa seveda igra izredno pomembno vlogo tudi redno vzdrževanje. Lexusove baterije lahko delujejo tako dolgo kot vozilo, zato je hibrid ena najzanesljivejših možnosti prevoza za prihodnost.

  Pri Lexusu že od leta 2004 verjamemo in vlagamo v hibridno tehnologijo in ponosno izpopolnjujemo naše strokovno znanje na področju hibridov. Z najnovejšimi inovacijami na področju hibridne tehnologije je vsak Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem pametna izbira za voznike, saj združuje okoljsko učinkovitost s čistim užitkom v vožnji. Z najširšo ponudbo luksuznih hibridnih modelov na trgu je zdaj lažje kot kdaj koli vključiti hibridno tehnologijo v vaš življenjski slog.