1. Discover electrified
IZBERITE
KAKŠEJ JE OBČUTEK?

LEXUS ELECTRIFIED

Lexus je že več kot 15 let pionir avtomobilske elektrifikacije. Naši avtomobili so vznemirljivi, učinkoviti in vzdržljivi. Skoraj tihi pogonski sklopi zagotavljajo dinamično izkušnjo vožnje in hkrati skrbijo za planet. Napredne tehnologije pa zagotavljajo vrhunsko varnost, brezhibno delovanje in popolno udobje. Naslednja generacija je že tukaj.

LEXUS ELECTRIFIED

VRSTE ELEKTRIFICIRANE MOČI

Odločite se lahko za povsem električni pogon ali izberite ravnotežje in nadzor, ki ga lahko zagotovi hibridni pogon. Lexus ponuja številne možnosti elektrificirane prihodnosti.

PRIHAJA POVSEM NOVI LEXUS RX.

POVSEM NOVI RZ

DOTAKNITE SE NOVEGA ŠPORTNEGA TERENCA RZ.

Zgrajen je na povsem novi platformi e-TNGA, ki je bila namensko zasnovana za baterijsko-električna vozila.  Zagotavlja neverjetno izkušnjo vožnje, ki bo definirala nov standard za vožnjo z baterijsko-električnimi vozili, saj združuje udobje z vrhunsko dinamično zmogljivostjo.

Zahvaljujoč številnim vznemirljim naprednim tehnologija, kot je na primer ekskluzivni sistem za nadzor pogonske sile, imenovan DIRECT4, bo RZ zagotovil neverjeten oprijem izjemno krmiljenje, ki bosta voznika navdala s še večjim občutkom samozavesti in nadzora. 

POVSEM NOVI RZ

DIRECT4

Sistem DIRECT4 dinamično nadzoruje pogonsko silo vseh štirih koles in nenehno optimizira dovajanje moči. To omogoča, da RZ v trenutku brezhibno preklopi s pogona na sprednja kolesa na pogon na zadnja kolesa ali različne kombinacije pogona na vsa kolesa.

Novi RZ bo na voljo tudi z najsodobnejšim sistemom elektronskega krmiljenja, ki zagotavlja izjemno udobno upravljanje. Predstavljajte si, da s preprostim premikom volana naredite poln obrat. Edinstvena oblika volana zagotavlja jasen dostop do vseh pomembnih informacij od nadzorne plošče do projekcijskega zaslona na vetrobranskem steklu.

Novi RZ bo predstavljen v prvi polovici leta 2022.

*Predstavitev končne različice je predvidena za leto 2025.
POVSEM NOVO ELEKTRIČNO VOZILO ZNAMKE LEXUS

OSTANITE NA TEKOČEM