1. New Cars
  2. LBX
IZBERITE
36.250 €37.250 €

Pozdravljeni funkcije

DRCC

DINAMIČNI RADARSKI TEMPOMAT

Dinamični radarski tempomat uporablja radarski senzor milimetrskega vala in kamero za zaznavanje spredaj vozečega vozila in vzdrževanje ustrezne varnostne razdalje. Če se spredaj vozeče vozilo ustavi, se bo ustavil tudi vaš LBX. Ko spredaj vozeče vozilo spet spelje, boste speljal tudi vaš LBX. V povezavi s sistemom za sledenje voznemu pasu sledi bolj naravni liniji skozi ovinke.

LSS +

NAJNOVEJŠA GENERACIJA VARNOSTNEGA PAKETA LEXUS SAFETY SYSTEM +

LBX ponuja vse prednosti naših najnovejših sistemov za aktivno varnost in pomoč vozniku, ki so združeni v paketu Lexus Safety System +. Nove funkcije vključujejo izbirni monitor voznika, ki preverja voznikove znake utrujenosti ali motenj. Proaktivni vozniški asistent z uporabo sprednje kamere prepoznava kot ovinka in prilagodi hitrost ter z asistenco krmiljenja pomaga pri izpeljavi zavoja.

PCS

SISTEM ZA ZAZNAVANJE IN PREPREČEVANJE TRKA (PCS)

Sistem za zaznavanje in preprečevanje trka poleg pešcev in kolesarjev po novem zaznava tudi motocikle (podnevi), hkrati pa omogoča še bolj učinkovito izogibanje morebtinim trkom v različnih prometnih situacijah. Prepozna lahko tudi nevarnost trčenja z nasproti vozečim prometom ali pešci. Sposobnost izogibanja trkom je dodatno povečana s pomočjo krmiljenja v sili.

BSM

Sistem za zaznavanje mrtvega kota (BSM)

Sistem za zaznavanje mrtvega kota opazi vozila, ki v oddaljenosti do 70 metrov vozijo na sosednjih voznih pasovih in niso vidni v zunanjih vzvratnih ogledalih vašega avtomobila. Če voznik nakaže zamenjavo voznega pasu in vozilo zapelje v mrtvi kot, se v ustreznem zunanjem ogledalu prikaže opozorilni signal.

24,89-centimetrski osrednji zaslon

24,89-centimetrski osrednji zaslon

24,98-centimetrski (9,8-palčni) zaslon, ki je občutljiv za dotik, je strateško nameščen tako, da ustvarja sproščujočo interakcijo med vožnjo ter omogoča dostop do informacij, navigacijske naprave, avdiosistema in klimatske naprave.

Lexus Link Connect

POVEZANE STORITVE LEXUS LINK

Dobrodošli v svetu aplikacije Lexus Link +, ki ponuja sodoben način povezljivosti. Ob njenih edinstvenih storitvah boste občutili, kaj v resničnem življenju prinaša japonsko gostoljubje omotenaši. Številne pametne in intuitivne funkcije vam bodo pomagale pri načrtovanju potovanja, iskanju parkirnega mesta in pri izboljšanju vašega sloga vožnje. Vaš novi LBX vam ponuja številne uporabne povezane storitve: • Analitika vožnje: spremlja vaša potovanja, slog vožnje in omogoča beleženje poslovnih potovanj. • Hibridni nasveti: pomagajo pri boljšem izkoristku hibridnega sistema vašega kompaktnega športnega terenca LBX. • Poišči moj avtomobil: najde vaš avtomobil in vam pokaže pot do njega. • eCare: Omogoča vam upravljanje storitev in vzdrževanje vašega kompaktnega športnega terenca LBX. • Opozorilne lučke: pojasni pomen vsake opozorilne lučke in vam svetuje, kaj morate storiti, če zasveti katera izmed njih. • Stanje avtomobila: obvešča, če ste pustili odprta stranska stekla avtomobila, ali ste pozabili izklopiti žaromete. Preverite lahko tudi, ali je vaš avtomobil zaklenjen. • Stanje baterije: Nadzoruje raven napolnjenosti baterije 12 V vašega avtomobila. • Daljinsko upravljanje: omogoča, da kar iz udobja svojega doma na daljavo odmrznite vetrobransko steklo ali zaklenite in odklenite svojega kompaktnega športnega terenca LBX.

PREMIJSKA POVEZLJIVOST LEXUS LINK

NAVIGACIJA V OBLAKU LEXUS LINK

Ko lastnik kompaktnega športnega terenca boste lahko uživali v številnih prednostih, ki jih prinaša paket premijske povezljivosti Lexus Link, ki med drugim vključuje naslednje funkcije: • navigacija v oblaku in zvočni asistent, Cloud-based navigation & Voice Assistant • prometne informacije v živo, Road Events & Real Time Traffic information • informacije o prostih parkirnih mestih, • daljinsko upravljenje klimatske naprave, ki omogoča daljinsko nastavljanje ogrevanja in hlajenja kabine ter ogrevanja sedežev in volanskega obroča.

Daljinsko upravljanje klimatske nap

DALJINSKO UPRAVLJANJE KLIMATSKE NAPRAVE

2-conska elektronska klimatska naprava, ki je opremljena s številnimi inovativnimi funkcijami, ustvarja optimalno potovalno okolje v kabini. Med drugim ponuja samodejni nadzor kroženja zraka, posebni filter preprečuje vdor cvetnega prahu in drugih škodljivih delcev, na voljo pa je tudi deodorant. Možno pa je tudi daljinsko upravljanje klimatske naprave.

e-LATCH

ELEKTRONSKI SISTEM ZAPIRANJA VRAT E-LATCH

Sistem zapiranja in odpiranja vrat e-Latch, ki ga je navdihnila elegantnost japonskih vrat Shoji, je na voljo tudi pri športnem terencu LBX. To je je sistem za odpiranje vrat, ki se aktivira s stikalom in omogoča, da vrata odprete z enim samim nežnim gibom.

1
LBX

POST https://aph-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/car-config/si/sl?path=highlights/380ca8ce-45ad-40ba-b3a6-6f6389a12c14&useLbxJourney=true with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.lexus.si/new-cars/lbx/highlights","configure":"https://www.lexus.si/new-cars/lbx/build","specs":"https://www.lexus.si/new-cars/lbx/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.lexus.si/new-cars/lbx/highlights","configure":"https://www.lexus.si/new-cars/lbx/build","specs":"https://www.lexus.si/new-cars/lbx/specifications"}}}}