1. Discover lexus
  2. News
  3. Lexus na ženevskem avtosalonu 2018
IZBERITE
ODKRIJTE LEXUS

LEXUS NA ŽENEVSKEM AVTOSALONU 2018

  • Dne 6. marca bo Lexus v Ženevi premierno predstavil novega karoserijskega križanca UX.
  • Novi luksuzni športni terenec RX L, v katerem lahko na treh vrstah sedežev udobno sedi sedem potnikov, bo doživel evropsko premiero.
  • Evropska predstavitev koncepta Lexusa LF-1 Limitless.
  • Desetletnica linije Lexus F in predstavitev novega kupeja RC F Special Edition.
  • Lexus je objavil, da bo 6. marca na Ženevskem avtosalonu 2018 predstavil novega karoserijskega križanca UX.

    Japonska luksuzna znamka bo na evropskem trgu premierno predstavila tudi novo različico športnega terenca RX z oznako RX L. Gre za velikega luksuznega športnega terenca s tremi vrstami sedežev, na katerih lahko udobno sedi sedem potnikov. Prilagodljiva notranjost ponuja tudi številne možnosti prevoza prtljage, športne opreme in drugega tovora. Povečana notranjost je rezultat povečanja zunanjih mer za 110 milimetrov. Hkrati pa avtomobil ohranja svojo stilsko zunanjost s kupejevskim profilom.

    Poleg tega bo evropsko predstavitev doživel tudi novi koncept Lexus LF-1 Limitless, ki so ga svetovni javnosti predstavili že na januarskem avtosalonu v Detroitu.

    Med Lexusovimi vrhunci na Ženevskem salonu 2018 vsekakor velja omeniti tudi desetletnico linije Lexus F in predstavitev kupeja RC F Special Edition.

    Lexusovo tiskovno konferenco bo na Ženevskem avtosalonu 2018 vodil Pascal Ruch, novi vodja Lexusa Europe. Konferenca bo 6. marca ob 10. uri na Lexusovem razstavnem prostoru v dvorani 4.