1. Discover lexus
  2. News
  3. JAPAN MOTOR SHOW
IZBERITE

Lexus na razstavi Japan Motor Show premika meje elektificirane vozniške izkušnje

  • Najnovejši koncepti in nova napredna tehnologija bodo prikazali osredotočenost znamke Lexus na popoln prehod v blagovno znamko baterijskih električnih vozil.
  • Virtualni simulator bo obiskovalcem omogočil vpogled v naslednjo generacijo baterijskih električnih vozil.

Razstava Japan Mobility Show se bo med 26. oktobrom in 05. novembrom 2023 pod sloganom 'Odkrij prihodnost katera čaka, da jo raziščeš' odvijala na sejmišču Tokyo Big Sight.

Lexus bo na razstavi nastopal s tematiko premikanja meja elektrificirane izkušnje, v sklopu katere bo predstavljena nova linija konceptnih baterijsko-električnih modelov naslednje generacije. Predstavljene bodo tudi številne napredne tehnologije, ki prikazujejo vizijo vozniške izkušnje prihodnosti.

Razstavni prostor bo prikazoval željo znamke po doseganju ogljično nevtralne družbe z uporabo bambusovega materiala, ki združuje tradicionalno japonsko estetiko in izdelavo. Poseben virtualni simulator pa bo prikazoval futuristično izkušnjo vožnje, ki bo s številnimi elektrifikacijskimi tehnologijami in pametnimi rešitvami prilagojena vsakemu uporabniku.

Vse novosti bo na tiskovni konferenci, ki je predvidena za 25. oktober ob 10:30 po japonskem standardnem času, oziroma 3:30 po srednjeevropskem času. Tiskovno konferenco bo mogoče spremljati preko spletne strani: https://global.toyota/jp/newsroom/lexus/39888236.html