1. Owners
  2. Connected Services
IZBERITE
PREVZEMITE NADZOR

POVEZANE STORITVE

S povezanimi storitvami boste občutili popoln nadzor in udobje svojega avtomobila znamke Lexus. Storitve so dostopne prek aplikacije Lexus Link+, multimedijskega sistema vašega vozila ali prek vaše osebne spletne strani. V vsakem primeru boste občutili večjo povezanost s svojim avtomobilom.

ZAKAJ POVEZANE STORITVE?

IZBOLJŠANA POVEZAVA

APLIKACIJA LEXUS LINK+

Nova aplikacija Lexus Link+ ponuja nabor povezanih storitev za vaš avtomobil znamke Lexus. Zasnovane so tako, da bo vaša uporabniška izkušnja še bolj prijetna in tekoča. S svojim avtomobilom lahko komunicirate kjerkoli. Potovanja lahko načrtujete kar iz udobja svojega doma. Poleg tega pa lahko optimizirate vožnjo, na daljavo prek svojega pametnega telefona nadzirate temperaturo avtomobila in še veliko več. Aplikacija Lexus Link+ je zasnovana za prihodnost. Že danes pa odpira novo poglavje povezljivosti.
IZJEMNA TEHNOLOGIJA

MULTIMEDIJSKA ZABAVA

Prek osrednjega zaslona, ki je občutljiv za dotik boste imeli dostop do pisane palete funkcij. Navigacija v oblaku omogoča redno posodabljanje zemljevidov in prometnih obvestil. Poleg tega pa vas obvešča o lokacijah nadzornih prometnih kamer, zanimivosti ob poti in bencinskih črpalk. Prek povezav Apple CarPlay ali Android Auto pa boste imeli dostop do svoje najljubše glasbe in podcastov.
ENOSTAVNA FUNKCIONALNOST

OSEBNO SPLETNO MESTO

Osebno spletno mesto združuje vse elemente vašega vozila in omogoča še bolj preprosto uporabo funkcij aplikacije  Lexus Link+. Prek pametnega telefona se lahko kadarkoli preprosto prijavite in dostopate do številnih funkcij, ki so enostavne za uporabo. Z aplikacijo Lexus Link+ se lahko prijavite na servis, dostopate do spletnih navodil za uporabo, posodobite navigacijske zemljevide in še marsikaj.

VEČ POVEZLJIVOSTI

DALJINSKO ZAKLEPANJE IN ODKLEPANJE

Na daljavo lahko zaklepate in odklepate vrata svojega avtomobila in drugim omogočate dostop do notranjosti.

NASVETI ZA HIBRIDNO VOŽNJO

Odkrijte, kako lahko kar najbolje izkoristite vse možnosti ki jih ponuja veše hibridno vozilo znamke Lexus. S hibridnimi nasveti lahko optimizirate vožnjo v brezemisijskem električnem načinu.

DALJINSKO UPRAVLJENJE KLIMATSKE NAPRAVE

Potniško kabino svojega vozila lahko na daljavo ogrejete ali ohladite, ne glede na to, kje se nahajate.

ANALITIKA VOŽNJE

Sledite svojim potovanjem, analizirajte svoj slog vožnje in beležite poslovna potovanja.

FUNKCIJA POŠLJI V AVTOMOBIL

Svoj potovalni načrt lahko iz domačega fotelja pošljete v navigacijski sistem vašega avtomobila.

SLEDENJE NAROČENEGA NOVEGA AVTOMOBILA

V vsakem trenutku lahko spremljajte stanje vašega novega avtomobila in ste na tekočem z njegovo dostavo vašemu lokalnemu prodajalcu.
*Razpoložljivost funkcij in specifikacije vozila se lahko med modeli razlikujejo glede na trg. Za dodatne informacije se obrnite na svojega lokalnega prodajalca ali preberite navodila za uporabo.