1. Owners
  2. Connected Services
  3. Breakthrough Multimedia
IZBERITE
NAJBOLJ SODOBNA TEHNOLOGIJA

IZJEMNA MULTIMEDIJSKA IZKUŠNJA

Povezane storitve Lexus Link+ ponujajo razkošje intuitivne, enostavne in zabavne multimedijske izkušnje v vašem avtomobilu. Od uporabe navigacije v oblaku za ogled prometnih obvestil do predvajanja glasbe prek pametnega telefona. Doživite bolj osebno vožnjo.

VRHUNSKE LASTNOSTI

IZBOLJŠANI SISTEMI

Multimedijski sistem olajšuje vožnjo in ponuja številne uporabne funkcije, zaradi katerih boste še bolj uživali v vožnji. Izkoristite intuitivno tehnologijo in najnovejše funkcije povezanih storitev Lexus Link+. V vsakem trenutku boste občutili čisti užitek v vožnji.
SAMODEJNA POVEZAVA

POVEZAVA BLUETOOTH

S povezavo Bluetooth lahko brezžično povežete  pametni telefon in izkusite prostoročno komunikacijo z aplikacijo Lexus Link+. Če je vaš telefon v vašem Lexusu, se sistem za prostoročno telefoniranje samodejno in preprosto aktivira.
OSTANITE NA TEKOČEM

POSODOBLJENA NAVIGACIJA

Za popolno brezskrbnost med vožnjo vašega avtomobila je bistvenega pomena, da je navigacijski sistem vedno posodobljen z najnovejšo različico. Na ta način boste vedno lahko uporabljali najnovejše zemljevide, kar pomeni, da ne boste omejeni zaradi del na cesti ali drugih sprememb.
OSTANITE NA TEKOČEM

SPLETNA TRGOVINA LEXUS

Prepričajte se, da imate preneseno najnovejšo različico aplikacije Lexus Link+, s katero lahko spoznate nove funkcije, sisteme in tehnologije, posodobite svojo navigacijo in še marsikaj.