1. Discover lexus
  2. News
  3. Lexus na 23. mednarodnem navtičnem sejmu internautica
IZBERITE
ODKRIJTE LEXUS

23. MEDNARODNEM NAVTIČNEM SEJMU INTERNAUTICA

Lexus na 23. Mednarodnem navtičnem sejmu internautica.

Lexus je uradno vozilo in partner mednarodnega navtičnega sejma Internautica

Med 17. in 20. majem 2018 bo v Marini Portorož Lexus prisoten na največji jadranski razstavi navtike z vozili Lexus RC, LC, LS, NX in IS. V Zeleni aveniji, ki se osredotoča na trajnostno življenje in ekološko ozaveščenost, bo prisotna Toyota, pionir v hibridni tehnologiji. Pod projektom “Mobilnost za vse” bo na voljo tudi Toyota Auris hibrid z BDF. Ročico, ki omogoča vožnjo gibalno oviranim osebam.

Blagovna znamka Lexus razmišlja širše od preproste opredelitve luksuznega avtomobila, stremi k celostni izkušnji znamke, ki temelji na strasti do oblikovanja, rokodelskih spretnostih, kakovosti in tehnologiji ter edinstveni izkušnji stranke. To je trden temelj, s katerega Lexus zdaj širi svoje delo prek meja avtomobilizma na druga področja, kjer daje navdih za inovacije, ustvarjalnost in rokodelsko spretnost.

Tako je v lanskem letu Lexus predstavil koncept Lexusove športne jahte, ki jo odlikujeta zapeljivost in moč, s čimer so svoje znanje na področju tehnologije in oblikovanja prvič uporabili tudi v svetu pomorske visoke zmogljivosti. Tako ni naključje, da je Lexus letos partner mednarodnega navtičnega sejma Internautica.

Na navtičnem sejmu Internautica si boste tako lahko ogledali hibridna vozila Lexus RC, športni kupe; LS, prefinjeno limuzino; LC, osupljiv športni kupe; kompaktni športni terenec NX in limuzino IS.

V Zeleni aveniji, ki je osredotočena na trajnostno življenje in ekološko ozaveščenost, ne bo manjkala Toyota s svojimi »zelenimi« vozili, kot pionir in vodilna blagovna znamka in več kot 20 let izkušenj na področju hibridne tehnologije.

Toyota se je zavezala k mobilnosti za vse, kar pomeni, da išče mobilne rešitve za osebe, ki so gibalno ovirane. Toyota Slovenija je v ta namen sklenila partnerstvo s podjetjem Brend7, ustanoviteljem BDF.Ročice. Skupaj omogočajo invalidom testiranje vozila in ročice pred nakupom ter s tem svobodo gibanja. Ko se lahko gibamo, je vse mogoče.