1. Owners
  2. Replacement parts
IZBERITE
LASTNIŠTVO

ORIGINALNI NADOMESTNI DELI LEXUS

Naši visoko usposobljeni mehaniki nameščajo samo originalne nadomestne dele Lexus. Vsak element je namreč izdelan z enako mero vrhunskosti in natančnosti kot vaše celotno vozilo Lexus. Uporaba originalnih nadomestnih delov Lexus vam in vozilu zagotavlja najboljšo zmogljivost, udobje in varnost; originalni nadomestni deli so tudi zajeti v Lexusovo garancijo.

ZAKAJ IZBRATI ORIGINALNE NADOMESTNME DELE LEXUS?

Našim mojstrom Takumi je pomemben vsak detajl, kar pomeni, da ima pri vožnji bistveno vlogo celo najmanjši del.

Če je vozilo opremljeno izključno z Lexusovimi originalnimi deli in dodatno opremo, lahko v vsakem detajlu izkusite največjo stopnjo kakovosti.

Naši strokovnjaki skrbijo za vaše vozilo in zagotavljajo, da ga boste v največji možni meri izkoriščali tudi v prihodnje. S prednostmi, kot so garancija za namestitev nadomestnih delov, preglednost cen, široka izbira originalnih nadomestnih delov Lexus in strokovno znanje na področju hibridnih sistemov, se obisk prodajalca vozil Lexus vedno izplača.

 

KJE KUPITI ORIGINALNE NADOMESTNE DELE LEXUS?

Prodajalec vozil Lexus ima dostop do vseh Lexusovih originalnih nadomestnih delov, ki jih potrebujete za popravilo ali izpopolnitev vozila, da se lahko kar najhitreje vrnete nazaj za volan.