1. Lexus Easy
IZBERITE
FINANCIRANJE

LEXUS EASY

LEXUS EASY je poseben finančni produkt, ki uporabniku omogoča najvišjo možno fleksibilnost in prilagojenost dejanskim potrebam. LEXUS EASY financiranje je lahko narejeno na osnovi finančnega ali operativnega leasinga. Skupaj z našimi prodajnim svetovalci bomo za vas izbrali najbolj primerno možnost.

Prednosti LEXUS EASY

LEXUS EASY produkt je namenjen tako posameznikom kot tudi gospodarskim družbam. Naše stranke se odločajo za ta finančni produkt iz sledečih razlogov: - Nižji mesečni obrok - Za čas sklenjenega financiranja odplačujejo le predvideni padec tržne vrednosti vozila; - Ob izteku financiranja imajo več različnih možnosti in se lahko prosto odločijo, katera opcija je v tistem trenutku najboljša za njih.

Možnosti po izteku financiranja

Z izbiro produkta LEXUS EASY (finančni leasing) imate po izteku financiranja več različnih možnosti: - Zamenjava vozila po principu staro za novo - Poplačilo zadnjega odkupnega obroka - Odplačilo odkupa na obroke (do največ 5 let)

Operativni leasing LEXUS EASY (Novo od Oktobra 2021 dalje)

Za razliko od finančnega leasinga gre pri tem produktu izključno za najemno razmerje, kjer uporabnik ob izteku financiranja vrne vozilo brez kakršnihkoli dodatnih obveznosti. Pri tej obliki financiranja vam ponujamo možnost, da so v mesečno najemnino všteti stroški rednega vzdrževanja, kar še dodatno vpliva na brezskrbno uporabo vozila

LEASING

LEXUS FINANČNE STORITVE vam omogočajo izbiro med dvema osnovnima produktoma finančnega leasinga:

- Klasični finančni leasing z dobo financiranja do 7 let 

- Finančni leasing s preostankom vrednosti – LEXUS EASY