1. Discover lexus
  2. News
  3. Športni terenec brez meja
IZBERITE
ODKRIJTE LEXUS

ŠPORTNI TERENEC BREZ MEJA

Športni terenec brez meja: novo lexusovo konceptno vozilo bo premierno predstavljeno v detroitu.

VSAKIČ KO ŽAROMET UTRIPNE, LEXUS DOBI SVOJA KRILA

 

Lexus uprizarja praznično svetlobno predstavo, kjer bodo znova predstavili navdušujoče novo konceptno vozilo Lexus LF-1 Limitless.

Vozilo Lexus LF-1 Limitless, ki bo premierno predstavljeno leta 2018 v Detroitu na severnoameriški mednarodni avtomobilski razstavi, bo prvič razkrito 15. januarja ob 8.35 (EST) na Lexusovi tiskovni konferenci. Se ne morete udeležiti razstave? Oglejte si jo iz prve vrste prek prenosa v živo na spletni strani https://livestream.com/LexusInternational/Detroit2018.

KMALU BOMO RAZKRILI LEXUS LF-1 LIMITLESS, KI SPREMINJA PRAVILA IGRE. TA DRZNI KONCEPT PIŠE NOVO POGLAVJE V ZGODBI ŠPORTNIH TERENSKIH VOZIL IN PONAŠA LUKSUZ NA NEPREDSTAVLJIVE VIŠAVE.

Oblikovalskemu studiu CALTY iz južne Kalifornije je z željo po brezkompromisnosti uspelo sprožiti evolucijo elitnih športnih terencev in na novo določiti merila luksuza za prihodnost.

Lexus LF-1 Limitless bo prvič prikazan na Lexusovi tiskovni konferenci, ki bo potekala na avtomobilskem salonu North American International Auto Show 2018 v Detroitu.