1. Discover lexus
  2. News
  3. Lexus na avtomobilskem salonu v Ženevi 2019
IZBERITE

LEXUS NA AVTOMOBILSKEM SALONU V ŽENEVI 2019

 

Na avtomobilskem salonu v Ženevi 2019 bosta evropsko premiero doživela dva nova Lexusova modela. Prvi predstavlja razburljivo oblikovalsko miselnost za prihodnost, drugi pa vse več dosežkov v mednarodnem motošportu.

SPOZNAJTE RC F TRACK EDITION: RAZŠIRJANJE KONCEPTA ZMOGLJIVOSTI LEXUS

Avtomobilski zanesenjaki in navdušenci nad dirkanjem se bodo razveselili evropske premiere novega modela 2020 RC F Track Edition. Zaradi dodatka karbonsko-keramičnih zavor, ki jih po navadi najdemo na superavtomobilih, manjše teže in optimiziranega podtlaka je jasno, da je RC F zasnovan za puriste.

OBLIKOVALSKI CILJ KONCEPTA KABRIOLETA LEXUS LC: SKRAJNA LEPOTA

Novi koncept kabrioleta Lexus LC je močna in dramatična izvedba roadsterja s pomično streho. Oblikovalski cilj skrajne lepote je rezultat kombiniranja japonske estetike in obljube vozne izkušnje, ki jo lahko zagotovi samo kabriolet.

Športne dimenzije koncepta kabrioleta LC se odražajo v dolgi, nizki in vitki obliki, medtem ko kabina ponuja privlačen prostor, ki zadovolji tako voznika kot potnike. Gladko belo usnje prilagojenih sedežev privlači poglede z rumenimi poudarki, ki se vključijo v subtilno eleganco celotne podobe.