1. Discover lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
IZBERITE
PARTNERSTVO

LEXUS IN ATP TOUR

Lexus je leta 2023 sklenil večletno partnerstvo z Združenjem teniških profesionalcev ATP, s katerim sodeluje kot uradni avtomobilski in platinasti partner.

Lexus in ATP Tour oba pripovedujeta zgodbi o inovacijah, zmogljivosti in težnji k popolnosti. Njihovi oboževalci in kupci vedno na prvem mestu. Predvsem pa si obe znamki prizadevata ustvarjati nepozabna doživetja.

EKSKLUZIVNA SERIJA LEXUS X ATP

LEXUS ATP HEAD2HEAD: LOV

Oglejte si zanimivo serijo, v kateri se bodo teniški igralci spopadali z nekoliko drugačnimi izzivi. Vse epizode bodo vedno na voljo tudi na YouTubu.

EVROPSKI TURNIRJI

Lexus od lanske objave partnerstva že sodeluje s številnimi turnirji turneje ATP. Med drugim je prisoten turnirjih serije ATP 500 v Veliki Britaniji in Nemčiji, na turnirjih serije ATP 250 v Avstriji in Kazahstanu ter na številnih drugih dogodkih. Partnersko sodelovanje poleg neposredne prisotnosti na samih prizoriščih zagotavlja tudi močno izpostavljenost blagovne znamke Lexus na spletnih in digitalnih platformah ATP Toura.

Ob koncu sezone je bil Lexus pokrovitelj turnirja ATP 1000 Paris Rolex Masters v Parizu, vidna vloga pa mu je pripadla tudi na zaključnem turnirju najboljših osmih igralcev sezone Nitto ATP Finals, ki je bil na sporedu v Torinu v Italiji. Lexus je zagotovil floto 45 elektrificiranih vozil, vključno s povsem novim električnim športnim terencem Lexusom RZ 450e in urbanim športnim terencem UX 300e, ki sta se pridružila še drugim električno-hibridnim in priključno-hibridnimi električnim modelom.

KOLEDAR TURNIRJEV, NA KATERIH LEXUS SODELUJE KOT URADNI POKROVITELJ

LEXUS IN ATP TOUR

IGRA, NIZ, ELEKTRIFIKACIJA

LEXUS IN ATP TOUR

PREBERITE CELOTNO SPOROČILO ZA

Če želite izvedeti več o večletnem partnerstvu med Lexusom in ATP Tour, lahko preberite celotno sporočilo za javnost. Odkrijte več o turneji ATP in o avtomobilih Lexus Electrified.