1. Discover lexus
  2. Lexus ATP Tour Partnership
IZBERITE
PARTNERSTVO

LEXUS IN ATP TOUR

Lexus z letom 2023 postaja uradni avtomobilski in platinasti partner zveze teniških profesionalcev ATP Tour.

Lexus in ATP Tour oba pripovedujeta zgodbi o inovacijah, zmogljivosti in težnji k popolnosti. Njihovi oboževalci in kupci vedno na prvem mestu. Predvsem pa si obe znamki prizadevata ustvarjati nepozabna doživetja.

EVROPSKI TURNIRJI 2023

Od junijske sklenitve partnerstva Lexus sponzorira različne turnirje ATP, kot so ATP 500 Cinch Championships in ATP 250 Rothesay International v Veliki Britaniji, ATP 500 Hamburg European Open v Nemčiji, ATP 250 Generali Open v Avstriji, ATP 250 Astana Open v Kazahstanu in še številni drugi. Ti dogodki znamki Lexus zagotavljajo močno prisotnost na prizoriščih, v medijih in na spletu.

Ob koncu sezone je bil Lexus pokrovitelj turnirja ATP 1000 Paris Rolex Masters v Parizu, vidna vloga pa mu je pripadla tudi na zaključnem turnirju najboljših osmih igralcev sezone Nitto ATP Finals, ki je bil na sporedu v Torinu v Italiji.

Lexus je zagotovil floto 45 elektrificiranih vozil, vključno s povsem novim električnim športnim terencem Lexusom RZ 450e in urbanim športnim terencem UX 300e, ki sta se pridružila še drugim električno-hibridnim in priključno-hibridnimi električnim modelom.

LEXUS IN ATP TOUR

IGRA, NIZ, ELEKTRIFIKACIJA

LEXUS IN ATP TOUR

PREBERITE CELOTNO SPOROČILO ZA

Če želite izvedeti več o večletnem partnerstvu med Lexusom in ATP Tour, lahko preberite celotno sporočilo za javnost. Odkrijte več o turneji ATP in o avtomobilih Lexus Electrified.