1. Discover lexus
  2. News
  3. Lexus že četrtič izglasovan za najbolj zanesljivo znamko
IZBERITE

Lexus že četrtič izglasovan za najbolj zanesljivo znamko na nagradi Auto Trader new car awards

  • Lexus – najbolje ocenjen proizvajalec v Veliki Britanij.
  • Najbolj zaupanja vredna avtomobilska znamka na podelitvi nagrad Auto Trader New Car Awards 2023.
  • O izbiri je odločalo 220.000 lastnikov avtomobilov v Veliki Britaniji.
  • Zanesljivost avtomobilov Lexus je podprta s programom Lexus Relax.

 

Lexus je ohranil svoj status najbolje ocenjenega proizvajalca avtomobilov v Združenem kraljestvu, saj je bil leta 2023 izbran za najbolj zanesljivo znamko avtomobilov na podelitvi nagrad Auto Trader New Car Awards.

Auto Trader je eno največjih spletnih mest za prodajo rabljenih in novih avtomobilov v Veliki Britaniji.

To je že četrtič v petih letih, ko si je Lexus prislužil naziv, ki je določen na podlagi dejanskih izkušenj in mnenj več kot 220.000 lastnikov avtomobilov v Združenem kraljestvu, ki so se odzvali na letno raziskavo Auto Traderja.

Erin Baker, direktorica uredništva Auto Trader, je povedala: »Kakovost, zanesljivost in udobje so bile tri ključne značilnosti, ki so bile izpostavljene v naši raziskavi. Kot je rekel en izmed lastnikov – 'Želim si, da bi Lexusa kupil že pred leti, to je najboljši avto, kar sem jih vozil, in nikoli se ne bi vrnil k drugemu modelu'.«

Chris Hayes, direktor Lexusa v Združenem kraljestvu, je dejal: »Na hitro spreminjajočem se in zelo konkurenčnem trgu ostaja zanesljivost glavna prioriteta za stranke. To je kakovost, ki je bila vedno v središču Lexusa in tako ostaja tudi ko dobavljamo našo novo generacijo elektrificiranih modelov. To, da smo to nagrado prejeli že četrtič, odraža trajno moč našega ugleda pri strankah, ki zaupajo našim avtomobilom in storitvam.”
Dobro dokazana zanesljivost avtomobilov Lexus je podprta z neprimerljivim garancijskim programom za brezskrbnost, Lexus Relax. To zagotavlja do 10 let/160.000 km kritja za vse modele Lexus, brez dodatnih stroškov, pod pogojem, da je vozilo servisirano v pooblaščenem servisu Lexus*.