1. New Cars
Od
116000.0
(Z DDV)

Podatki so namenjeni le za primerjalne namene. Primerjava podatkov o porabi goriva in emisijah CO2 je možna le za avtomobile z enakimi tehničnimi postopki. Ti podatki ne odražajo porabe v dejanskih voznih pogojih. Vsa vozila imajo certifikat WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure ). Podatki o emisijah CO2 se lahko razlikujejo od tiskane različice, ki je bila natisnjena 1. aprila 2020.

1/ IZBERITE MOTOR
1/ IZBERITE MOTOR

1 Različic

1 Različic

  • LS 500h AWD

    3.5l bencinski hibrid (220 kW / 299 KM) Hibridni motor

    Multi-stage brezstopenjski samodejni menjalnik (MS-E-CVT) | Pogon na vsa štiri kolesa

2/ IZBERITE PAKET OPREME
2/ IZBERITE PAKET OPREME

5 Različic

5 Različic

SPOZNAJTE LEXUS PETE GENERACIJE

Lexus LS je vodilna limuzina pete generacije. Je rezultat petletnega razvoja in spreminja luksuzno limuzino v povsem novo obliko umetnosti. Naši oblikovalci že od nekdaj postavljajo nove mejnike, najnovejša limuzina LS pa meje tehnologije prestavlja še dlje. Vozilo je bilo zasnovano povsem na novo in ponuja vrhunsko krmiljenje ter izjemno zmogljivost, ne da bi se ob tem zmanjšala udobje in razkošje.

Notranjost, ki so jo izdelali mojstri takumiji

Ročno obdelane vratne obloge po navdihu origamija, vzorci lesa šimamoku in okrasna obloga po navdihu brušenega stekla Edo Kiriko v izjemno tihi kabini limuzine LS dopolnjujejo usnjene sedeže, ki so jih izdelali mojstri takumiji. 

Pravi sprejem omotenaši

Ko se dotaknete kljuke, vas novi LS sprejme v skladu z načeli japonske gostoljubnosti omotenaši in vam pomaga pri vstopu v vozilu, blazine sprednjih sedežev pa vas pozdravijo tako, da se samodejno znižajo, ko se usedete v vozilo. 

Sedeži z 28 možnimi položaji in funkcijo masaže shiatsu

Sprednji sedež z 28 možnimi položaji vas lahko razvaja z masažo shiatsu, potniki na zadnjih sedežih pa lahko uživajo ob podnožniku z možnostjo nagiba, ki vključuje sedem programov masaže shiatsu in dodatno ogrevanje.

Avdio sistem Mark Levinson®

Tišina in mirnost kabine ponujata idealen ambient za zvočni sistem Mark Levinson® s tehnologijo »Quantum Logic Immersion« in zvočniki, vgrajenimi v strop, ki z edinstvenim zvokom 3D ustvarjajo pravo koncertno izkušnjo. 

Bencinska ali hibridna tehnologija

Z izbiro med večstopenjskim hibridnim motorjem in 3,5-litrskim dvojnim turbo bencinskim motorjem limuzina LS nadaljuje s postavljanjem novih standardov na področjih zmogljivosti, uglajenosti, tihega delovanja in porabe goriva.  

Ekskluzivni sistem Lexus Safety System + A

Po zaslugi naših naprednih raziskav preprečevanja nezgod so vse različice limuzine LS serijsko opremljene s sistemom Lexus Safety System +. To vključuje sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo zaznavanja pešcev, funkcijo za opozarjanje ob menjavi voznega pasu z asistentom za ohranjanje voznega pasu, samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa, prilagodljivi radarski tempomat in asistent za prepoznavanje prometnih znakov. Za še naprednejšo podporo pri vožnji je ekskluzivno za Lexus LS na voljo sistem Lexus Safety System + A, ki ponuja novo raven pomoči pri vožnji. Med dodatne funkcije spadajo sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo opozarjanja na pešce in sistemom za aktivno krmiljenje, funkcija opozarjanja na ovire pred vozilom, Lexus CoDrive in dvostopenjski sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči.


GALERIJA LS

Vsaka slika ima svojo zgodbo. Tukaj se začenja vaše odkrivanje osupljivega oblikovanja, kakovosti izdelave in brezhibnega videza znamke Lexus.