1. Owners
  2. Warranty and insurance

GARANCIJA IN JAMSTVO

Pri znamki Lexus so stranke vedno na prvem mestu zato veliko pozornost posvečamo ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. Zavedamo se, da je Lexus nepogrešljiv del vašega življenja, nekaj, na kar se zanašate vsak dan. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.

Z GARANCIJO PROIZVAJALCA IN PROGRAMOM JAMSTVA LEXUS RELAX SMO VAM VEDNO NA VOLJO

GARANCIJA PROIZVAJALCA

Priznano visoka stopnja kvalitete vozil Lexus nam dovoljuje, da vam dolgoročno zagotovimo kvaliteto. Tako prejmete splošno garancijo za obdobje 3 let oziroma 100.000 kilometrov – v prvem letu celo brez omejitve kilometrov. Za hibridna vozila velja 3 letna splošna garancija, za hibridni sklop pa velja 5 letna garancija oziroma 100.000 km. 

Splošna garancija zajema tudi vleko vozila do najbližje pooblaščene servisne delavnice za vozila znamke Lexus in sicer v primeru, če vaše vozilo ni v voznem stanju, razlog pa je mogoče pripisati napaki, ki je zajeta v garancijskih pogojih, navedenih v knjižici Eurocare.

GARANCIJA PROIZVAJALCA

PROGRAM JAMSTVA LEXUS RELAX

Sprostite se in si zagotovite do 10 let popolne brezskrbnosti z rednim servisiranjem v novem prilagodljivem programu vzdrževanja Lexus Relax!

LEXUS RELAX