1. Discover lexus
  2. Craftmanship
IZBERITE

KAKOVOST IZDELAVE

Preciznost. Predanost. Spretnost. Vse je ključni del edinstvene kakovosti izdelave, ki je očitna v vsakem vozilu Lexus.

NATANČNOST TAKUMI, IZPOPOLNJENA SKOZI DESETLETJA

 

Takumi je starodavni japonski koncept in tradicija, ki izraža bistvo mojstrske kakovosti izdelave. In to je tisto, na čemer temelji naš celotni postopek proizvodnje. Vsi naši mojstri izdelave Takumi imajo zelo izostrene čute, skozi leta pa so prestali tudi strogo usposabljanje. Zavezani so najboljšim rezultatom, kar je vidno pri nenehnem vlaganju njihovega časa, in ne odnehajo, dokler ne ustvarijo izjemnih vozil in odličnih izkušenj z združevanjem tradicionalnih tehnik in modernih tehnologij. 

MOJSTRI TAKUMI

Vsak Lexusov mojster izdelave Takumi ima vsaj četrt stoletja izkušenj. Skupaj dodajo svojo edinstveno spretnost, znanje in intuicijo vsaki stopnji postopka izdelave avtomobila.

MAČKE ORIGAMIČe želite postati mojster Takumi, morate prikazati neverjetno hitrost in natančnost. Ali lahko s papirjem prepognete mačko origami hitro kot blisk z vašo slabšo roko? To je največji test vizije in finese.  

Če želite postati mojster Takumi, morate prikazati neverjetno hitrost in natančnost. Ali lahko s papirjem prepognete mačko origami hitro kot blisk z vašo slabšo roko? To je največji test vizije in finese.

 

 

VODILNA KONČNA OBDELAVA

Vsak vidik ikoničnega modela LS odraža našo predanost najboljši izdelavi. Luksuzne končne obdelave, okrasni elementi in materiali dvigujejo vozno doživetje in celovito izjemno zmogljivost.

VRHUNSKA KAKOVOST

Prava moč je v podrobnostih. Skozi celotno paleto vozil boste odkrili ročno šivanje, edinstvene zaključne premaze in stroga, človeško vodena preverjanja kakovosti, ki zagotavljajo popolnost.

 

 

 

TAKUMI – NAČIN ŽIVLJENJA

Naši mojstri Takumi zagotavljajo edinstvenost Lexusove izdelave, ki temelji na filozofiji brez bližnjic.