1. Discover lexus
  2. Performance
  3. F models
IZBERITE
ODKRIJTE LEXUS

ČISTA ZMOGLJIVOST, ČISTI UŽITEK V VOŽNJI

Ta vozila so zasnovana za zmogljivost, saj je v vsako vozilo vgrajen posebej razvit motor, ki ga odlikuje tudi agresivna izpopolnjena vodljivost.

POGANJA NAS VIZIJA, IZPOPOLNJENA NA DIRKALIŠČU

 

Filozofija F se udejanja prek tehnologije motošporta, natančnega inženiringa, in kar je najpomembneje – s strastjo za iskanje in doseganje najčistejše in neprekosljive izkušnje v vožnji do sedaj. Sami odkrijte modele F.

VOZILA LEXUS F SO ZASNOVANA, DA POUDARIJO SPOSOBNOSTI VOZNIKA, IN NE ZAHTEVAJO NAPREDNEGA ZNANJA PRI VOŽNJI. ZA VOLANOM VOZILA LEXUS ZMOGLJIVOSTI F BOSTE ODKRILI ČISTO VESELJE V VOŽNJI.

RC F

PRITEGNE POGLEDE IN POŽENE KRI PO ŽILAH

Nekateri model RC F opisujejo kot enega izmed najbolj izjemnih visokozmogljivih vozil 2+2, ki so bila kadar koli izdelana. Drugi pa skušajo zajeti to navdušenje: mojstrstvo razvoja zmogljivosti brez primere, ki se začne na asfaltu. Ne glede na to, kako želite opisati RC F, ob čustveni in vznemirljivi vožnji, ki čaka na vas, preprosto ne boste našli besed.

PODROBNO O RC F

  • Dirkalnik V8, ki razvije 477 KM in 520 Nm navora
  • Hitri 8-stopenjski samodejni menjalnik Sport Direct Shift prestavi v nižjo prestavo v samo 0,2 sekunde
  • Zasnova toge šasije in diferencial z usmerjanjem navora zagotavljata kontrolo pri visoki hitrosti in vrhunsko okretnost pri zavijanju
  • Armaturna plošča, prirejena za dirkanje, vsebuje merilnik sile G in štoparico
  • 0–100 km/h: 4,5 sek.
  • Najv. hitrost: 270 km/h

GALERIJA RC F

 

Vsaka slika ima svojo zgodbo. Tukaj se začenja vaše odkrivanje Lexusovega osupljivega oblikovanja in izjemne kakovosti izdelave.