1. Discover electrified
  2. Self-Charging Hybrid
  3. Benefits
IZBERITE
SAMOPOLNILNI HIBRID

PREDNOSTI

Samopolnilna hibridna tehnologija znamke Lexus je prijazna do okolja in vaše denarnice. Ponuja izjemno energijsko učinkovitost, ki se odraža na nizki porabi goriva in nizkih emisijah CO2. Vse to pa omogoča tudi nizke stroške vzdrževanja in obratovanja.

ZELENO

Naši samopolnilni hibridni sistemi so prijazni do okolja in zmanjšujejo emisije škodljivih plinov na eno desetino standarda za dizelsko gorivo Euro 6 iz leta 2014. Številna velika mesta po vsej EU so uvedla območja z nizkimi emisijami kot del skupne evropske misije ogljične nevtralnosti EU. Vozilom z visokimi emisijami bo vstop v ta območja bodisi onemogočen ali pa bo možen s plačilom visokih pristojbin. Vozila z nizkimi emisijami, kakršni so tudi samopolnilni hibridi znamke Lexus, pa bodo lahko vstopali brezplačno.

NIŽJI STROŠKI

Samopolnilna hibridna vozila so običajno stroškovno učinkovitejša za nakup, lastništvo in upravljanje kot enakovredni dizelski model.  

 Nizki vzdrževalni stroški

Dolgoročno je mogoče znatno prihraniti pri vzdrževanju, saj hibridni sistem nima sklopke, zobatega jermena, zaganjalnika, alternatorja itd.

 Tudi stroški nadomestnih delov se znatno zmanjšajo, saj hibridi Lexus povzročajo manjšo obrabo zavornih ploščic in pnevmatik.

 Letni Hybrid Health Check je odličen način za optimalni izkoristek hibrida Lexus. Hibridni pregled je del večine servisnih sotritev znamke Lexus in je brezplačen.  Če pa nekaj časa ne potrebujete servisne storitve, lahko še vedno samostojno opravite Hybrid Health Check in si zagotovite popolno brezskrbnost.

ENOSTAVNA UPORABA

Samopolnilni hibrid Lexus za delovanje nikoli ne potrebuje vtičnice. Ne potrebuje dizelskega goriva. Ne potrebuje kompromisov. Hibrida znamke Lexus vam nikoli ne bo treba priključiti na električno vtičnico – vedno je pripravljen, da vas odpelje, kamor želite.

PRIROČNO IN UDOBNO

Samopolnilni hibridi Lexus so opremljeni s samodejnimi menjalniki, zaradi česar je vožnja enostavnejša in bolj tekoča. Na varnostnem preizkusu Euro NCAP so vsa vozila znamke Lexus, ki so opravila test, prejela oceno 5 zvezdic. Za dodatno brezskrbnost je na voljo tudi 5-letna / 100.000 km* garancija hibridni sistem**.  

 

* Kar nastopi prej.
** Kar nastopi prej.