1. New Cars

LC

RAZKOŠNI ŠTIRISEDEŽNI KUPE

Od

111900.0

LC - Luxury + - Dvovratni kupe
Od
111.900 €
(Z DDV)

Podatki so namenjeni le za primerjalne namene. Primerjava podatkov o porabi goriva in emisijah CO2 je možna le za avtomobile z enakimi tehničnimi postopki. Ti podatki ne odražajo porabe v dejanskih voznih pogojih. Vsa vozila imajo certifikat WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure ). Podatki o emisijah CO2 se lahko razlikujejo od tiskane različice, ki je bila natisnjena 1. aprila 2020.

1/ IZBERITE MOTOR
1/ IZBERITE MOTOR

2 Različic

2 Različic

  • LC 500

    5.0l V8 bencinski motor (351 kW / 477 KM) Bencinski motor

    10-stopenjski samodejni menjalnik | Pogon na zadnji kolesi

  • LC 500h

    3.5l Petrol Hybrid Hibridni motor

    Multi-stage brezstopenjski samodejni menjalnik (MS-E-CVT) | Pogon na zadnji kolesi

2/ IZBERITE PAKET OPREME
2/ IZBERITE PAKET OPREME

5 Različic

5 Različic

SPOZNAJTE KUPE LC

S štirisedežnim kupejem LC smo revolucionalizirali način, kako izdelujemo avtomobile. To je zahtevalo precejšnjo mero domišljije in povsem nov pristop. Za oblikovanje vsake nove linije smo potrebovali več mesecev. Naši inženirji, oblikovalci in izdelovalci pri tem niso bili pripravljeni na noben kompromis. Lexus LC nastaja v naši specializirani tovarni Motomachi, kjer so pred leti mojstri takumiji izdelovali tudi legendarni superšportni model LFA. LC je na voljo s 5,0-litrskim bencinskim osemvaljnikom ali s samopolnilnim hibridnim pogonskim sklopom.

Popolno izoblikovan kupe

Značilna vretenasta maska motornega pokrova dopolnjuje svojevrstne konfiguracije luči, nizek pokrov motorja pa omogoča kompaktno zasnovo kupeja. Zadaj se strešna linija spusti med široke in mišičaste boke ter poudari močno držo avtomobila. 

IZBIRA NAVDUŠUJOČIH POGONSKIH SKLOPOV

Lexus LC 500 je neverjetno odziven, saj je opremljen s 5,0-litrskim bencinskim motorjem V8 in 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom Direct Shift. Model 500h pa vključuje prvi večstopenjski hibridni sistem s štirimi stopnjami na svetu, ki združuje 3,5-litrski bencinski motor V6 z naprednim elektromotorjem.

Lahki materiali

Streha in okvirji vrat so izdelani iz posebne plastike, ki je ojačana s karbonskimi vlakni. Paneli vrat, prtljažnika in pokrova motorja so izdelani iz lahkega aluminija, karoserija pa iz jekla izjemno visoke natezne trdnosti. 

Kokpit, zasnovan z mislijo na voznika

Premišljena ergonomska postavitev kokpita vozniku daje samozavest, da uživa v živahni vožnji. Upravljalni elementi in prikazovalniki so intuitivno nameščeni tam, kjer jih potrebujete. Upravljalni elementi, ki jih pogosto uporabljate, npr. izbira načina vožnje, so nameščeni na volanskem obroču in so vedno na dosegu roke.

Dotik mojstrov takumijev

Mojstri takumiji tudi tehničnim izdelkom, kot so avtomobili, dajejo pridih ročnega dela. V športnem kupeju LC je njihov dotik opazen na ročnih šivih sedežev in volanskega obroča, na oblogah vrat iz alkantare in na ročicah iz magnezija.

Lexus Safety System +

LC je opremljen z varnostnim paketom Lexus Safery System+, ki vključuje sistem za preprečevanje trka z zaznavanjem pešcev, sistem za ohranjanje voznega pasu in sistem za samodejno prilagajanje dolžine snopa luči. Dinamični radarski tempomat pa ohranja varnostno razdaljo glede na spredaj vozeče vozilo.


GALERIJA LC

Odkrijte radikalne in drzne značilnosti kupeja LC, s katerimi izstopa iz množice.