1. Discover lexus
  2. Performance
  3. F-sport
IZBERITE
ODKRIJTE LEXUS

PALETA VOZIL F SPORT

Superavtomobil LFA, RC F in GS F so navdih za prav vsak model F SPORT. Že tako izrazit videz palete vozil Lexus pa nadgrajuje z izjemno športno zasnovo. Mišičasta zunanja podoba, športno zasnovan kokpit in ekskluzivno izpopolnjena vodljivost poudarjajo Lexusovo filozofijo F v vsakem modelu F SPORT – vse to za voznika, da v vožnji začuti pravo navdušenje.

ZUNANJI OKRASNI ELEMENTI F SPORT

 

Stilska oprema F SPORT je zasnovana za to, da obrača glave, saj ima značilno vretenasto masko motornega pokrova, mrežaste elemente in kromirane dodatke. Velike cevi za ohlajanje zavor in aerodinamična krilca na sprednjem spodnjem spojlerju poudarjajo močno in bojevito držo vozila, pri čemer pa povečujejo podtlak. Edinstvena lita platišča in diskretne oznake F SPORT izpopolnijo videz ter opominjajo na znamenito dirkališče Fuji Speedway.

EKSKLUZIVNA PLATIŠČA IN PREDELANO VZMETENJE

Lahko obliko litih platišč dopolnjujejo pnevmatike z nizkim profilom za odličen oprijem pri zavijanju. Nastavitev sprednjega in zadnjega vzmetenja sta bila predelana za boljšo vodljivost in kakovost vožnje.

EKSKLUZIVNA SPREDNJA ODBIJAČ IN MREŽA

Vpadljiv sprednji del različice F SPORT s prepoznavno vretenasto masko motornega pokrova in izvirnim odbijačem ustvari vtis drznosti in odločnosti. Globlji nižji del z vgrajenim spojlerjem dopolnjujeta ločeni zunanji mreži.

NOTRANJA OPREMA F SPORT

 

Notranja oprema naših modelov F SPORT, ki jo navdušuje občutek dirkališča, vključuje ekskluzivne prilegajoče sedeže, naluknjane aluminijaste stopalke in volanski obroč F SPORT. Oglejte si sedež v skrbno zasnovanem kokpitu in ugotovili boste, kako je prav vsaka podrobnost zasnovana, da vas intuitivno poveže z vozilom in njegovo športno osebnostjo.

VISOKOKAKOVOSTNI SEDEŽI

Z oporo od bokov do ramen med zavijanjem zasnovo sedežev v modelu F SPORT zaznamujeta natančnejši profil in izboljšano prileganje. Čudoviti detajli šivov so ročno delo naših mojstrov Takumi.

PRIKAZ, ODVISEN OD VOŽNJE

Dinamična zasnova armaturne plošče F SPORT vam posreduje vse ključne informacije o vožnji. Podatki o zmogljivosti so tam, kjer morajo biti. V povezavi z izbiro načina vožnje se videz večplastne armaturne plošče z instrumenti spreminja.

Zapomnite si: na voljo za izbrane modele v paleti vozil Lexus.

ŠPORTNI VOLANSKI OBROČ IN STOPALKE

Ergonomsko oblikovani športni volanski obroč, opremljen z oznako F SPORT, vrhunsko izdelan iz izbranega perforiranega usnja, nadgrajuje zasnovo prestavne ročice. Naluknjane aluminijaste stopalke odražajo dirkaško dediščino modelov F SPORT in nudijo odličen oprijem ter izboljšan občutek pri vožnji.

Zapomnite si: na voljo za izbrane modele v paleti vozil Lexus.

IZBERITE SVOJ MODEL F SPORT

 

Nezmotljiva stilska oprema modela F SPORT je na voljo za celotno paleto vozil Lexus, tudi za kompaktni CT, kupe RC in športni terenec RX. Prišel je čas, da naredite vtis – sami odkrijte naše modele F SPORT.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/si/sl?model=rx%2Cnx