1. Owners
  2. Promotions
  3. Retrofit
IZBERITE

OSTANITE POVEZANI, KO STE NA POTI

Najnovejši informacijsko-razvedrilni sistem Lexus vam prinaša vrhunsko udobje, ko gre za avtomobilsko povezljivost, saj vam omogoča dostop do aplikacij na zaslonu vašega vozila in zagotavlja, da boste ostali varno povezani na vsakem potovanju.

 

DOSTOPAJTE DO SVOJIH APLIKACIJ Z GLASOVNIM UPRAVLJANJEM, DA BO VAŠA POZORNOST VEDNO OSTALA NA CESTI IN ROKE NA VOLANU.

SPREMLJAJTE SVOJE NAJLJUBŠE PODDAJE IN SI JIH NA ZAHTEVO PREDVAJAJTE Z GLASOVNIM UPRAVLJANJEM MED VSAKODNEVNO VOŽNJO NA DELO.

OSTATI V STIKU JE TAKO PREPROSTO, ČE IMATE NA VOLJO GLASNO BRANJE KRATKIH BESEDILNIH SPOROČIL. BI RADI ODGOVORILI? Z GLASOVNIM UKAZOM PREPROSTO POŠLJITE KRATKO SPOROČILO ALI VZPOSTAVITE KLIC

DO APLIKACIJ, KI JIH OMOGOČATA POVEZAVI ANDROID AUTO IN APPLE CARPLAY, LAHKO DOSTOPATE PREKO ZA DOTIK OBČUTLJIVEGA OSREDNJEGA ZASLONA. TAKO SVOJ POGLED VSESKOZI OHRANJATE NA CESTI IN S TEM SKRBITE ZA VARNEJŠO VOŽNJO.

SE ŠE SPOMNITE, KO STE SE MORALI USTAVLJATI, DA BI DOBILI NAPOTKE OD NEZNANCEV? VSE, KAR MORATE STORITI ZDAJ, JE, DA POVPRAŠATE GOOGLE MAPS™ ALI APPLE MAPS® Z GLASOVNIM UPRAVLJANJEM, TA PA VAM V NASLEDNJEM TRENUTKU ŽE POSTREŽE Z ŽELENIMI PODATKI.

AVTOMOBILI IN GLASBA GREDO Z ROKO V ROKI, ZATO SO VAŠI SEZNAMI PREDVAJANJA ALI PRILJUBLJENI ALBUMI, KI JIH LAHKO KADAR KOLI PREDVAJATE Z GOOGLE PLAY MUSIC™ ALI APPLE MUSIC®, NA VOLJO TUDI V VAŠEM VOZILU .

ALI JE VAŠE VOZILO MOŽNO NADGRADITI Z
NOVIM MULTIMEDIJSKIM SISTEMOM MM19?

Nadgradnja bo možna od sredine oktobra dalje. Vse informacije glede stroška nadgradnje boste dobili pri pooblaščenem partnerju Lexus. Zaradi kompleksnosti storitve je nadgradnja možna le pri pooblaščenem partnerju Lexus. Le na tak način multimedijski sistem ohrani tovarniško garancijo.

*Google omenjene možnosti ne nudi v vseh državah in na vseh telefonih.