1. Discover lexus
  2. Concept cars
IZBERITE

KONCEPTNA VOZILA

Znamko Lexus poganjajo drzna, pogumna konceptna vozila. Ta nas s povsem nepredvidljivo energijo, ki ji ni primere, zapeljejo v prihodnost. Nemogoče tako spet postane mogoče.

RAZŠIRJAMO OBZORJA

 

Z mislimi na prihodnost ostajamo zavezani in globoko navdihnjeni z avtomobili. Z našimi drznimi konceptnimi vozili raziskujemo prihodnost znamke Lexus. Konceptna vozila LF-FC, LF-SA in UX so resnično drzna. Pri predstavitvi na avtomobilskih salonih po vsem svetu so pritegnili poglede in navdušili.

ELEKTRIČNI LF 30

Novi koncept »električnega LF-30« uteleša vizijo Lexusovih električnih vozil

LF-1 LIMITLESS

Podobno kot iz staljene kovine nastane prefinjen japonski nož, se linije koncepta LF-1 Limitless ponašajo s potencialom preoblikovanja luksuznega karoserijskega križanca znamke Lexus.

LS+ KONCEPT

Koncept LS+ Concept je opremljen s številnimi naprednimi tehnologijami, ki napovedujejo prihodnost limuzine LS.

KONCEPT UX

Koncept UX pomeni nov korak v zgodovini oblikovanja znamke Lexus. Nova vrsta mestnega križanca s štirimi sedeži je v nasprotju s skoraj brutalnim videzom in štirikolesnim pogonom. Ponuja podobo terenskega vozila z nizko oddaljenostjo od tal in kupejevskim vozniškim položajem.

LF-FC

To je zanimiv vpogled v prihodnost. Prvo konceptno vozilo na gorivne celice. LF-FC je osupljiv, a preprosto eleganten kupe s štirimi vrati, ki ga poganja inovativni štirikolesni pogonski sistem. 

LF-SA

Konceptno vozilo LF-SA je drzna interpretacija Lexusove oblikovalske filozofije L-finesse, ki ohranja popolni užitek v vožnji.