1. Discover lexus
  2. Technology
  3. Pioneering Technology
IZBERITE
ODKRIJTE LEXUS

UTIRAMO POT TEHNOLOGIJI

Tehnologija na novo oblikuje doživetje vožnje. Prav na vsakem zavoju sprejemamo evolucijo. Z novimi funkcijami in inovacijami je naša misija, da vas prevzamemo kot nikoli prej.

technology-pioneering-technology-herotcm-3175-1032561

SPREMENJENO DOŽIVETJE VOŽNJE

 

Najnovejši napredek spreminja dojemanje, kaj pomeni biti voznik in kaj sopotnik. Ker inovacije radikalno spreminjajo doživetje vožnje – v vedno hitrejšem tempu – mi raziskujemo možnosti tega napredka. Naša konceptna vozila utelešajo to vizionarsko prihodnost.

PREMIKANJE MEJA IZUMOV

 

Naša konceptna vozila izhajajo in spreminjajo ideje o tehnologijah prihodnosti. LF-FC, konceptno vozilo UX in koncept kinetičnih sedežev so projekcije za prihodnost, vendar so hkrati tudi laboratoriji, kjer snujemo nove tehnologije, nove ideje in jih testiramo, ter tako osvobajamo našo domišljijo in razmišljanje o tehnološkemu napredku.

POVSEM NOVA ZASNOVA SEDEŽEV

Revolucionarni Lexusov koncept kinetičnih sedežev je bil leta 2016 predstavljen na pariškem avtomobilskem salonu. S povsem svežim pristopom k snovanju sedežev smo razvili inovativno strukturo v obliki mreže, ki vam zagotavlja še večje udobje.

Radikalna vlakna stabilizirajo vaše gibe in vam tako zagotavljajo varnost in oporo. Ko se torej usedete, lahko sprostite duha in telo.

INTELIGENTNI VMESNIKI

Tako koncept UX in koncept LF-FC predstavljata bolj preproste, naravne in človeške načine interakcije z vozilom.

Ta vozila bodo kmalu lahko interpretirala in se odzivala na vaše geste in dotike. Na obzorju so tudi hologrami.

ODKRIJTE VEČ O NOVEM MODELU LS

 

Lexus CoDrive prav tako ponuja visoko stopnjo podpore pri vožnji in v model LS prinaša nadzor krmiljenja, ki inteligentno razbira namere voznika. Rezultat je stalna pomoč pri vožnji na avtocestah in serijska samozavest za volanom.

LS je vodilni na področju napredka k pametnejši tehnologiji vožnje za Lexus, ki vam zagotavlja stalen nadzor in varnost.