1. Discover lexus
  2. Technology
  3. Premium specification
IZBERITE
ODKRIJTE LEXUS

VRHUNSKE LASTNOSTI

Vsako Lexusovo vozilo je opremljeno z vrhunsko tehnologijo, dovršeno z izjemno pozornostjo, namenjeno kakovosti. Stremimo k izpopolnjevanju vseh vidikov doživetja vožnj

IZJEMNA TEHNOLOGIJA KOT STANDARD

 

Vse modele v naši paleti vozil odlikujejo najnovejše in najnaprednejše inovacije. Tehnologija, dovršena do najvišje ravni, vam zagotavlja najboljše izkušnje. Tehnologija in luksuz sta prisotna povsod – od izjemnih notranjih elementov do inteligentnih in intuitivnih varnostnih sistemov kot je LSS+ – prežemata prav vse, kar ustvarimo.

IZBOLJŠANE MOŽNOSTI

Mnogo naših najbolj dodelanih funkcij je na voljo serijsko, vendar lahko izbirate tudi med najnovejšimi razvedrilnimi sistemi, klimatskimi napravami in varnostnimi sistemi. Rezultat? Dodelana izkušnja vsakič, ko se usedete za volan.

Ko vozite, je vse pod nadzorom. S preprostim dotikom armaturne plošče lahko spremenite ali prilagodite okolje vašim željam.

POPOLNA AKUSTIKA

 

Pri razvijanju izjemnih akustičnih rešitev, ki razvedrilni sistem v vozilu pomaknejo na novo raven, sodelujemo s strokovnjaki na področju avdio sistemov, kot je Mark Levinson®.

Družba Mark Levinson® je vključena v prav vsak korak razvoja. Prisotni so prav v vsakem trenutku snovanja novega koncepta vozila do njegovega razvoja, zato lahko zagotovijo natančno umerjenost notranjosti vozila za doseganje optimalne akustike. Umeščenost in umerjanje zvočnikov sta povsem prilagojena kabinam naših vozil.

ABSOLUTNA ČISTOST ZVOKA

Lexus in Mark Levinson® sta združena pri iskanju popolnosti zvoka. Naša predanost temu nima meja, zato delamo s tehnologijo, ki nadgrajuje digitalno stisnjene posnetke.

V sistemu Harman Clari-Fi® nabor predhodno kodiranih algoritmov analizira avdio signale v realnem času, ter tako nadomešča kakršne koli izgubljene subtilne tone digitalnih posnetkov, kar zagotavlja res izjemno zadovoljujoče predvajanje glasbe. Ko boste enkrat izkusili zvok v Lexusu, se ne boste več zadovoljili z manj.

OPTIMIZIRANO VZDUŠJE

 

Vzdušje v vozilu je sicer nevidno, ampak pomembno. Nam pomeni zelo veliko – tako veliko, da smo vgradili tudi nagrajeno tehnologijo Nanoe®, ki spremlja in prilagaja kakovost zraka v kabini na mikroskopski ravni. S preseganjem tradicionalnih učinkov klimatske naprave pa ta inovacija zagotavlja izjemno udobje v vsakem času.

PRIDITE NA CILJ OSVEŽENI

Sofisticirana tehnologija Nanoe® ni le preprosti čistilec zraka. Prav tako ustvarja popolno vlažnost.

Za razliko od drugih sistemov, ki običajno izsušijo kožo in oči, vam tehnologija Nanoe® omogoča, da se ob koncu potovanja počutite sveže, hkrati pa med vožnjo uživate v optimalnih pogojih.

AKTIVNA VARNOST

 

Predstavljajte si, da ima vaš avtomobil čute – tako kot vi, ampak še močnejše. Naš varnostni sistem LSS+ to uresničuje. Vsebuje popoln nabor funkcij, deluje intuitivno in inteligentno, da spodbudi človeške zaznava – vi pa se lahko sprostite in vozite samozavestno. V povsem novem modelu LS je ta tehnologija še napredovala, ter tako opozarja na prihodnost Lexusovih inovacij na področju varnosti.

INTELIGENTNA PODPORA

Vozila Lexus se stalno razvijajo in se vedno bolj zavedajo vaše okolice. Vidijo nekaj korakov naprej in tako preprečujejo trke ter tako ščitijo vas, vaše sopotnike in pešce.

Nadzor pa ohranite vi. Naši varnostni sistemi vam pomagajo v trenutkih, ko jih potrebujete. Preostali čas ostanejo diskretni, ampak v pripravljenosti, delujejo nevidno in neovirano, da vam zagotavljajo varnost in vas spodbujajo k samozavestnejši vožnji.

GLAVNE TEHNOLOŠKE ZNAČILNOSTI

 

Paleta vozila Lexus vključuje najboljšo tehnologijo. Ne glede na to, katero vozilo izberete, boste odkrili inovativne značilnosti, ki so vse namenjene temu, da vam omogočajo čim udobnejšo, navdušujočo in varnejšo izkušnjo. Veliko možnosti je serijskih, še več pa vam jih je na voljo za dodatno izbiro. Dokončna konfiguracija čaka na vas.