2017 lda mentor hero

LEXUSOVE OBLIKOVALSKE NAGRADE

OBLIKOVALSKI DOGODKI LEXUS

Z ustvarjalnostjo je mogoče spremeniti svet. Lexusova oblikovalska nagrada je povod za številne nove ideje, saj podpira mlade oblikovalce in ustvarjalce, ki lahko s svojimi idejami na nov in razburljiv način oblikujejo prihodnost.

Ancient craft meets new design hero

LEXUS DESIGN AWARDS

ANCIENT CRAFT MEETS NEW DESIGN

A vision for the future: meet the Lexus Skyjet, Sports Yacht and Hoverboard. Imaginative innovations which push the limit of our design and conceptual thinking.

lda david adjaye

LEXUS DESIGN AWARDS

SIR DAVID ADJAYE JOINS ELITE PANEL OF JUDGES FOR LEXUS DESIGN AWARD 2018

Lexus is excited to announce the addition of visionary architect Sir David Adjaye as the newest judge for Lexus Design Award 2018. Adjaye, one of the most influential architects of his generation, complements an already world-class panel of judges.

2018 lexus lda call for entries hub asset

LEXUSOVE OBLIKOVALSKE NAGRADE

LEXUSOVA OBLIKOVALSKA NAGRADA 2018 – PRIJAVE SO ODPRTE

Lexus si še naprej prizadeva za boljši svet z oblikovanjem, zato zbira prijave za Lexusovo oblikovalsko nagrado 2018.

2017 lexus lda finalists hub asset

FINALISTI LEKSUSOVE OBLIKOVALSKE NAGRADE

Izmed tisočih predlogov bo izbranih samo dvanajst finalistov. Osem jih bo svoje predloge predstavilo na oblikovalskem salonu v Milanu, štirje pa bodo imeli edinstveno priložnost mentorstva s strani svetovno priznanih oblikovalcev. Mentorji bodo pomagali pri uresničevanju vizij finalistov, in sicer z razvojem vsakega koncepta v prototip.

2017 lda judges thumb

LEXUSOVE OBLIKOVALSKE NAGRADE 2017

SODNIKI

Žirijo, ki odloča o Lexusovi oblikovalski nagradi, sestavljajo svetovno priznana imena s področja kreativnega ustvarjanja in strokovnjaki s področja oblikovanja, ki so pregledali na tisoče predlogov, da bi izbrali dvanajst finalistov, štiri dobitnike nagrade za prototipe in morebitnega dobitnika glavne nagrade.

2017 lda mentor thumb

LEXUSOVE OBLIKOVALSKE NAGRADE

MENTORJI

Pri Lexusu smo izbrali peščico strokovnjakov s področja oblikovanja, ki bo prevzela mentorstvo in sodelovanje s štirimi finalisti Lexusove oblikovalske nagrade. Mentorji bodo finalistom med razvojem prototipa več mesecev na voljo z neprecenljivimi informacijami, nasveti za trženje in smernicami.