RC

OSTRO IN HKRATI GLADKO

Novi RC ima novo zasnovo s športno in hkrati elegantno zunanjostjo, ki črpa navdih iz dinamične oblike vodilnega kupeja LC.

SPOZNAJTE MODEL RC

Športni kupe se ponaša z izjemno zmogljivostjo in drzno obliko, ki privablja poglede. Kratka medosna razdalja in toga šasija kljub močni in bojeviti drži vozila RC zagotavljata izjemno vodljivost in okretnost. Značilni kupe RC s štirimi sedeži je na voljo z bencinskim ali hibridnim motorjem visoke zmogljivosti in ga lahko konfigurirate po svojih željah.

 • 2018 lexus ux gallery 12

  LEXUS RC HYBRID

  RAZLOGI IN DEJSTVA

  Od 49 250,00 €
  Poraba - kombinirana vožnja (l/100 km) 5
  Emisije CO2 - kombinirana vožnja (g/km) 114
 • 
 

 
  2017 lexus rc 200t key features
  • Prilagodljiva prostornost

   Praktični zadnji sedeži, posamično zložljivi v razmerju 60:40, so del serijske opreme modelov RC. Vozilo združuje eleganco in prefinjenost športnega kupeja s priročnostjo karavana, saj je pri zloženih zadnjih sedežih dovolj prostora za prevoz večjih predmetov.

  • Sistem Smart Entry

   Ko se vozilu RC približamo s ključem v žepu, nas ta pozdravi tako, da rahlo osvetli obe vratni kljuki in odklene vrata, ko se jih dotaknemo. Skrbno izdelane vratne kljuke ne uporabljajo ključavnic, kar je novost v svetovnem merilu.

  • Ogrevan usnjen volanski obroč

   Čudovito izdelan usnjen volanski obroč ima počivalnike za prste in je optimiziran tako, da se udobno prilega dlanem. Za dodatno udobje v mrzlem vremenu poskrbi ogrevan volanski obroč.

  • Zmogljivost in varnost

   Novi RC je zasnovan tako, da vas podpira pri izogibanju nevarnosti, saj je opremljen z integriranim sistemom za nadzor dinamike vozila in zmogljivimi hlajenimi kolutnimi zavorami.

  • Izbira načina vožnje [funkcija za trge, kjer niso na voljo bencinska in hibridna vozila]

   Izberite način, ki ustreza trenutku – od optimalne učinkovitosti do maksimalne vznemirljivosti. Način ECO zmanjša emisije in varčuje pri porabi goriva, medtem ko za vsakodnevno vožnjo način NORMAL nudi idealno ravnovesje med močjo, ekonomičnostjo in udobno vožnjo. Za izboljšano odzivnost pogonskega sklopa preprosto preklopite v način SPORT ali SPORT+.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo RC lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

DOŽIVITE MODEL RC

S kokpitom, zasnovanim z mislijo na voznika, robustnim slogom in čudovito izdelano notranjostjo ponuja Lexus RC ravnovesje visoke zmogljivosti in čiste prefinjenosti, ki se mu ni mogoče upreti. Vozilo RC je športni kupe, ki vam požene kri po žilah.

DOŽIVITE MODEL RC

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI