2018 lexus safety accessories hero

LEXUS

TEHNOLOGIJA VARNOSTI

Skrb za vašo varnost je naša prednostna naloga. Sistem Lexus Safety System + opredeljuje novo obdobje preprečevanja nezgod, usmerjenega v zaščito vas, vaših sopotnikov, potnikov v drugih vozilih in pešcev. Sistem Lexus Safety System + z dopolnjevanjem in podpiranjem vaših voznih sposobnosti krepi vaše zaznavanje ter s tem zagotavlja, da se vedno samozavestno podate na pot.

BISTVO VARNOSTI

Cesta je lahko nepredvidljiva tudi za najbolj vešče voznike. Oglejte si ponudbo aktivne varnosti, v kateri so na voljo pametne rešitve za preprečevanje najpogostejših vzrokov nezgod, ki vas varujejo v vseh voznih razmerah.

SISTEM LEXUS SAFETY SYSTEM +

Sistem Lexus Safety System + je naš najnovejši mejnik v varnosti vozil. Sistem Lexus Safety System + temelji na desetletjih inovacij in natančnega preiskovanja vzrokov nezgod ter s petimi inovativnimi sistemi, navedenimi v nadaljevanju, pokriva tri ključna področja preprečevanja nezgod: čelna trčenja, nenamerno zapuščanje voznega pasu in nezgode pri nočni vožnji.


 

 
  safety system accordion

VARNOSTNE FUNKCIJE ZA POMOČ VOZNIKU

Spreten voznik je vedno osredotočen na dogajanje okrog sebe, bodisi pri parkiranju ali menjavanju voznega pasu. Pri Lexusu smo izpopolnili ta princip z intuitivnimi funkcijami, ki okrepijo vaše zaznavanje in dvignejo vaše vozne spretnosti na novo raven.


 

 
   2019 lexus driver assist accordion
 • Sistem zaznavanja vozil v mrtvem kotu

  Premagajte omejitve svojega perifernega vida. Sistem zaznavanja vozil v mrtvem kotu voznike opozori na ovire, ki morda niso vidne v vzvratnih ogledalih, s čimer zagotavlja popolno zaznavanje okolice avtomobila in omogoča izjemno samozavestno manevriranje.

  Izvedite več

 • Napredne funkcije pomoči pri parkiranju

  Za samozavestno parkiranje ne glede na velikost parkirnega mesta. Naše funkcije parkiranja skrbijo za varnost vašega vozila, saj vam z obveščanjem o morebitnih ovirah v realnem času povečajo zaznavanje pri vožnji in vam po potrebi pomagajo zavirati.

  Izvedite več

 • (Dvostopenjski) sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči (AHS)

  Sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči je nadgradnja samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa. S kamero na vozilu zaznava pred vami vozeča vozila in samodejno optimizira porazdelitev svetlobe žarometov, tako da osvetli cestišče pred vami, ne da bi oslepil nasproti ali pred vami vozeča vozila. Dvostopenjski sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči je izpopolnjena izvedba sistema za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči, ki omogoča še večje upravljanje svetlobnega snopa.

  Izvedite več

SISTEM LEXUS SAFETY SYSTEM +A

Predstavljamo vam sistem, s katerim smo se najbolj približali cilju preprečevanja žrtev prometnih nesreč. Sistem Lexus Safety System +A je na voljo ekskluzivno za Lexus LS in zagotavlja novo raven pomoči pri vožnji. Naš najnaprednejši varnostni sistem temelji na petih stebrih sistema Lexus Safety System + in vključuje popolnoma novo tehnologijo za povečanje užitka v vožnji in zmanjševanje nevarnosti.


 

 
  2018 lexus safety adaptive high beam system