ODKRIJTE LEXUS

KONCEPTNA VOZILA

Znamko Lexus poganjajo drzna, pogumna konceptna vozila. Ta nas s povsem nepredvidljivo energijo, ki ji ni primere, zapeljejo v prihodnost. Nemogoče tako spet postane mogoče.

RAZŠIRJAMO OBZORJA

Z mislimi na prihodnost ostajamo zavezani in globoko navdihnjeni z avtomobili. Z našimi drznimi konceptnimi vozili raziskujemo prihodnost znamke Lexus. Konceptna vozila LF-FC, LF-SA in UX so resnično drzna. Pri predstavitvi na avtomobilskih salonih po vsem svetu so pritegnili poglede in navdušili.

 • 
 

 
  2017 lexus ux hero

  KONCEPTNA VOZILA

  KONCEPTNO VOZILO UX

  Konceptno vozilo UX je bilo zasnovano v našem Lexusovem evropskem razvojnem centru. Od samega začetka je bilo zasnovano tako, da lahko zadosti potrebam in željam napredno mislečih mestnih voznikov, ki zahtevajo in pričakujejo povezana okolja.

 • 
 

 
  2017 lexus concept cars lf fc

  KONCEPTNA VOZILA

  LF-FC

  Konceptno vozilo LF-FC, zasnovano za presenečenja, odraža nenehno razvijanje luksuza in našo strast, da lahko vizije prihodnosti v celoti izkusite že danes.

 • 
 

 
  2017 lexus lf sa hero

  KONCEPTNA VOZILA

  LF-SA

  Drzen. Nepričakovan. Čuten. Zasnovan za mesto. Vsak vidik konceptnega vozila LF-SA osvaja nova področja, od kompaktne, okretne zunanjosti do presenetljivo prostorne notranjosti.