2017 lexus care nx 300h hero

BITI LASTNIK VOZILA LEXUS

SKRB ZA VAŠ LEXUS

INFORMACIJE O VPOKLICU

INFORMACIJE O VPOKLICU ZA
ZRAČNE BLAZINE TAKATA

Kot del Lexusove predanosti kakovosti in varnosti Lexus objavlja vpoklice v zvezi z določenimi plinskimi generatorji za zračne blazine proizvajalca Takata v svojih vozilih.

Varnost naših strank je pri Lexusu na prvem mestu, zato nenehno nadzorujemo delovanje naših vozil prek različnih virov. Če opazimo, da katera od komponent ali določen sistem v vozilu ne ustreza našim strogim standardom, nemudoma ukrepamo, kot smo v tem primeru.

 •     2017 lexus care defining service

  OPREDELITEV SERVISA

  NAGRAJENA STORITEV ZA STRANKE

  Biti lastnik vozila Lexus ne pomeni samo imeti vozilo, temveč pripadati ekskluzivnemu klubu. Izjemno smo ponosni na naša vozila in upamo, da boste tudi vi. Prav zaradi tega vam nudimo prestižne storitve za stranke na visokem nivoju.
  V nadaljevanju najdete pregled nekaterih elementov, ki so povezani z izkušnjo »biti lastnik vozila Lexus«. Ker se podrobnosti za posamezne evropske države razlikujejo, za več informacij obiščite spletno stran v vaši državi.

 •     2017 lexus care your warranty

  BREZSKRBNOST

  Ker menimo, da je to pomembno, vam nudimo 5- letno Lexusovo jamstvo, ki stopi v veljavo po preteku osnovne splošne garancije za obdobje treh let in traja do izteka petega leta brez omejitve kilometrov od dneva primopredaje vozila.

 •     lexus services article 3

  10 LET JAMSTVA NA HIBRIDNO BATERIJO

  Hibridne komponente vašega vozila imajo petletno garancijo proizvajalca (oziroma do 100.000 prevoženih kilometrov, če jih prevozite prej kot v petih letih). Ko vaš avtomobil opravi servisni pregled hibrida, je v okviru podaljšanega varstva hibridne baterije upravičen do dodatnega leta varstva (oziroma do dodatnih 15.000 prevoženih kilometrov, če jih prevozite prej kot v letu dni). Podaljšano varstvo hibridne baterije lahko obnovite vsako leto do desetega leta starosti avtomobila, kar pomeni, da lahko mnogo let uživate v brezskrbni, uglajeni in varčni vožnji, saj veste, da vse deluje, kot mora.

 •     2017 lexus care euro assistance

  EVROPSKA ASISTENCA

  KJERKOLI STE, KAMORKOLI STE NAMENJENI

  Če na cesti potrebujete pomoč, smo vam s programom evropske asistence na voljo kjerkoli v Evropi. Kamorkoli ste namenjeni – poskrbeli bomo, da tja tudi prispete. Lexusova evropska asistenca je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 52 tednov na leto. Vključuje:

  • rezervacijo nastanitve v hotelu v nujnem primeru;
  • Lexusovega voznika, če sami ne morete voziti;
  • po potrebi organizacijo pomoči na cesti.

  Za podrobnejše informacije obiščite spletno stran v vaši državi.

 •     2017 lexus care bluetooth compatibility

  ZDRUŽLJIVOST NAPRAV BLUETOOTH

  OSTANITE POVEZANI

  Povezljivost Bluetooth® vam omogoča, da se z združljivim telefonom preprosto in prek brezžične povezave povežete z vašim vozilom Lexus. Potrebujete samo telefon s povezavo Bluetooth® in profilom HFP (Hands Free Profile).
  Z našim orodjem za preverjanje združljivosti lahko preverite, ali je povezava z vašim telefonom mogoča.