1. Discover lexus
  2. Craftmanship
  3. Takumi living
IZBERITE

TAKUMI – NAČIN ŽIVLJENJA

Da postaneš strokovnjak, je potrebnih 10.000 ur. Da postaneš mojster Takumi, pa kar 60.000. Ta edinstven dokumentarec

BREZ BLIŽNJIC

 

Do vrhunskega rokodelstva je samo ena pot, ki zahteva izjemno ljubezen do podrobnosti. Na avtomobile celo skrijejo napake in nepravilnosti, zato da tudi zaposleni dosegajo to raven kakovosti. Od testnih voznikov, ki se jih preskusi pred testno vožnjo, do prostora, kjer bodoči mojstri Takumi izpopolnjujejo svoje čute – posnetki prikazujejo edinstvenost Lexusove izdelave.

Praksa »prikritega testiranja« ali skrivanja nepravilnosti za preskušanje spretnosti ekipe je samo eden od načinov, kako Lexusovi rokodelci testirajo in urijo svoje spretnosti.

LJUDJE IN TEHNOLOGIJA

 

Neprekosljiva kakovost izdelave je lahko samo plod ubranega dela robotov in ljudi. S programiranjem edinstvenih čutov visoko usposobljenih rokodelcev v dosledne in učinkovite gibe naše robotske tehnologije smo ustvarili edinstveno Lexusovo kakovost izdelave.

NADČLOVEŠKO

 

Lexusovi mojstri rokodelstva Takumi po urah prakse in usposabljanja razvijejo skoraj nadčloveške čute. Vidijo tisto, kar neizkušenemu očesu ostane skrito, zvoke uglaševanja motorja slišijo s kirurško natančnostjo in so sposobni zatipati tudi najmanjše nepravilnosti.