1. Discover lexus
  2. Craftmanship
  3. Superior quality
IZBERITE

VRHUNSKA KAKOVOST

Vsaka podrobnost celotne palete vozil Lexus je izdelana po najvišjih standardih. Vsi združeni vidiki ustvarijo uglajeno,

ŠIVANJE USNJA

 

Naše dih jemajoče oblazinjenje ustvarjajo najboljši mojstri. Preden lahko začnejo z oblazinjenjem, ki se pojavi v vozilih Lexus, morajo vsi pripravniki obvladati naš 10-stopenjski učni program v šivalnem dodžu. Izraz 'dodžo' večinoma pomeni vadbeno dvorano za borilne veščine. Pri Lexusu uporabljamo ta posebni objekt za odkrivanje in skrbno izpopolnjevanje talentov. Vse to se izvaja z namenom, da vsak model predstavlja največjo kakovost.

NATANČNOST ROČNIH ŠIVOV

Ko boste naslednjič sedli v enega od naših avtomobilov, si vzemite čas in občudujte čudovite šive, ki krasijo notranjost. Njihova preprostost in eleganca ne izdata, kako težko jih je ustvariti.

Šivanje mora biti vsakič izvedeno natančno. Rezultat je viden, ko so ročno izdelane linije v čudovitem nasprotju z vrhunsko tehnologijo števcev vozila in instrumentov na armaturni plošči.

BREZHIBNA KONČNA OBDELAVA

 

Zunanjost vsakega vozila Lexus je obdelana do popolnosti. Naše tehnike barvanja in peskanja smo skrbno izpopolnili, da lahko ustvarimo osupljive, gladke površine, ki se svetijo v bogati, svetleči barvi.

Rezultati naših naporov so nemudoma vidni, saj boste priča stopnji kakovosti, ki resnično prebudi čute.

POSTOPEK MOKREGA PESKANJA

Popolna površina je bolj privlačna, a jo je treba zelo skrbno pripraviti. Po vsakem nanosu osnovne lakirane plasti sledi ročno mokro peskanje zunanjosti avtomobila.

Končno obdelavo nato preverijo izostrene oči mojstrov kakovostne izdelave Takumi in digitalni analizatorji. Nobena praska se ne spregleda. Brezhibna uglajenost je edina možnost za dosego naših strogih standardov.

ROČNO PREGLEDANA KAKOVOST

 

Stroji lahko poiščejo nepravilnosti, pravo kakovost pa morajo nadzorovati človeške oči in zagotoviti človeški dotik. Celotna paleta vozil Lexus je spolirana in ročno preverjena. Neprekosljivi mojstri Takumi so vodilna sila.

Skozi leta so izpopolnili moč svojega dotika: edinstveno zmožnost 'branja' površine s svojimi prsti in s tem zagotavljanje brezhibne končne obdelave.

ODSTRANJEVANJE NEPRAVILNOSTI

Mojstri Takumi poskrbijo, da je vsak vidik vsakega avtomobila obdelan do popolnosti. Velikokrat jih boste videli, kako z belimi rokavicami iščejo najmanjše napake, tudi takšne, ki niso velike niti en milimeter.

Zaradi poudarjenih čutov in osredotočenosti brez primere, ki je posledica dolgoletnih usposabljanj in mojstrstva, ne spregledajo ničesar.

NATANČEN INŽENIRING

Naši testi motorjev niso samo avtomatizirani. Vse, kar leži pod pokrovom motorja, je pregledano tako z najnovejšo tehnologijo za jamčenje najvišjih standardov kot tudi s prostim očesom mojstrov kakovostne izdelave.

Človeške roke živijo v sožitju z vrhunskimi sistemi, kot je CT-slikanje, sposojenimi iz medicinske znanosti. Ti lahko za razliko od običajnih analizatorjev resnično vidijo v vsak motor, s čimer zagotavljajo, da vsak izpolnjuje Lexusove stroge zahteve kakovosti.

Mojstri Takumi prav tako uporabljajo orodja, kot je tradicionalni stetoskop, z namenom, da sta natančnost in kakovost vedno zagotovljena.