2018 lexus ownership LexusGenuineParts hero

LASTNIKI

LEXUSOVI ORIGINALNI NADOMESTNI DELI

Naši visoko usposobljeni mehaniki nameščajo samo Lexusove originalne nadomestne dele. Vsak element je namreč izdelan z enako mero vrhunskosti in natančnosti kot vaše celotno vozilo Lexus. Uporaba Lexusovih originalnih nadomestnih delov vam in vozilu zagotavlja najboljšo zmogljivost, udobje in varnost; originalni nadomestni deli so tudi zajeti v Lexusovo garancijo.

 •     parts why choose portrait

  LEXUSOVI ORIGINALNI NADOMESTNI DELI

  ZAKAJ IZBRATI LEXUSOVE ORIGINALNE NADOMESTNE DELE

  Našim mojstrom Takumi je pomemben vsak detajl, kar pomeni, da ima pri vožnji bistveno vlogo celo najmanjši del.

  Če je vozilo opremljeno izključno z Lexusovimi originalnimi deli in dodatno opremo, lahko v vsakem detajlu izkusite največjo stopnjo kakovosti.

  Naši strokovnjaki skrbijo za vaše vozilo in zagotavljajo, da ga boste v največji možni meri izkoriščali tudi v prihodnje. S prednostmi, kot so garancija za namestitev nadomestnih delov, preglednost cen, široka izbira Lexusovih nadomestnih delov in strokovno znanje na področju hibridnih sistemov, se obisk prodajalca vozil Lexus vedno izplača.

 •     tyres where portrait

  LEXUSOVI ORIGINALNI NADOMESTNI DELI

  KJE KUPITI LEXUSOVE ORIGINALNE NADOMESTNE DELE

  Prodajalec vozil Lexus ima dostop do vseh Lexusovih originalnih nadomestnih delov, ki jih potrebujete za popravilo ali izpopolnitev vozila, da se lahko kar najhitreje vrnete nazaj za volan.