2018 recalls hero

LASTNIKI

ODPOKLICI

Seznanite se z najnovejšimi informacijami o odpoklicih vozil zaradi varnosti za ohranjanje standarda največje stopnje skrbi za voznike vozil Lexus.

    2018 lexus ownership recalls customer satisfaction

LEXUSOVA PREDANOST ZADOVOLJSTVU STRANK

Pri Lexusu smo ponosni na svojo predanost vrhunski izdelavi in vodilni položaj na področju storitev za stranke v avtomobilski industriji. Naša zaveza »obravnavati vsako stranko kot gosta na domu« je obljuba, ki jo nameravamo držati.

Če imate kakršno koli vprašanje ali potrebujete dodatne informacije o vozilu, se obrnite na trgovca z vozili Lexus, ki bo storil vse, da vam zagotovi najboljšo možno izkušnjo. Če zaradi katerega koli razloga zadeva ni rešena po vaših željah, vam je na voljo oddelek za ohranjanje zadovoljstva strank, ki smo ga ustanovili za hitro in učinkovito odzivanje na vaše potrebe. Oddelek vam poleg pomoči pri reševanju nesporazumov lahko zagotovi tudi informacije o izdelku, odgovori na različna vprašanja in usmerja pomoč na cesti.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za dano priložnost, da vam dokažemo, da naš izjemni ugled ne področju pomoči strankam ni samo dobro dokumentiran, ampak tudi zaslužen.

ODPOKLIC VOZIL ZARADI ZRAČNIH BLAZIN PROIZVAJALCA TAKATA

 • INFORMACIJE

  Lexus v sklopu svoje predanosti kakovosti in varnosti objavlja odpoklice v zvezi z določenimi plinskimi generatorji za zračne blazine proizvajalca Takata v svojih vozilih.

  Varnost strank je pri Lexusu na prvem mestu, zato nenehno nadzorujemo delovanje naših vozil prek različnih virov. Če opazimo, da katera od komponent ali določen sistem v vozilu ne ustreza našim strogim standardom, nemudoma ukrepamo, kot smo v tem primeru.

 • ZADEVNA VOZILA V EVROPI

  Zadevna vozila v Evropi za plinski generator za zračne blazine so Lexus SC, IS, ES in GX, proizvedena med decembrom 2000 in decembrom 2011, vozila Lexus ES 350, GX 460, IS Convert, IS 350/250, IS-F in LFA, proizvedena med januarjem 2009 in decembrom 2013.

 • KAKŠNO PODPORO NUDIMO STRANKAM?

  Strankam bomo posredovali obvestilo prek posameznega nacionalnega distributerja. Za stranke je zamenjava plinskega generatorja za zračne blazine brezplačna. Do takrat se lahko v primeru vprašanj obrnete na nacionalnega distributerja ali svojega prodajalca Lexusovih vozil.

 • VZROKI ZA ODPOKLICE

  Pri zadevnih vozilih se lahko pri določenih plinskih generatorjih za zračne blazine proizvajalca Takata pojavijo varnostne pomanjkljivosti zaradi degradacije potisnega plina po daljši izpostavljenosti veliki vlažnosti, visokim temperaturam in velikim temperaturnim nihanjem. To lahko povzroči, da se med sprožitvijo zračne blazine generator raztrga.

 • PREVERJANJE ODPOKLICA

  Če ste prejeli Lexusov poziv za odpoklic ali upravičeno menite, da je vaše vozilo vključeno v odpoklic, lahko hitro izveste več z uporabo spodnjega postopka za preverjanje odpoklica v treh korakih. S preprostim spodnjim postopkom lahko izveste, ali je vaše vozilo vključeno v odpoklic zaradi zračnih blazin proizvajalca Takata.