1. Owners
  2. Lexus link and multimedia
  3. Lexus link

LEXUS LINK

STOPITE V PRIHODNOST Z MOBILNO APLIKACIJO LEXUS LINK, KI VAM OMOGOČA NEOMEJEN DOSTOP DO ŠTEVILNIH STORITEV, S KATERIMI BREZ STRESA PRIHRANITE ČAS IN DENAR.

KAJ JE LEXUS LINK?

 

Lexus Link vaše vozilo spremeni v povezano vozilo. Ta nova mobilna aplikacija omogoča dostop do številnih storitev, kot so Najdi moje vozilo, Od vozila do vrat, načrtovanje potovanja in opomniki za vzdrževanje. Začetek je povsem preprost. Registrirajte se v Moj Lexus, prenesite aplikacijo in že ste pripravljeni na raziskovanje. Lexus Link je zaenkrat na voljo samo pri izbranih modelih letnika 2019.

S POMOČJO APLIKACIJE LEXUS LINK LAHKO UPORABLJATE ŠTEVILNE STORITVE, S KATERIMI BOSTE PRIVARČEVALI ČAS IN DENAR.

 

POŠILJANJE CILJEV

Privoščite si nemoten začetek poti in enostavno načrtujte svojo pot: preden speljete ali ko ste že na poti. Aplikacija Lexus Link pošlje cilje neposredno v navigacijski sistem vašega Lexusa.

 

NAJDI MOJE VOZILO

Poiščite svoj Lexus na celo najbolj prometnih parkiriščih. Lexus Link vam pomaga najti vaše vozilo in tudi deliti njegovo lokacijo s tistimi, ki to želijo vedeti.

 

OD VOZILA DO VRAT

Morate zadnji del poti prehoditi? Prenesite podrobnosti iz navigacijskega sistema v mobilno aplikacijo in vaše potovanje bo popolno in preprosto.

 

PODATKI O VOŽNJI

Oglejte si zgodovino potovanja. Lexus Link vsebuje podatke, s pomočjo katerih lahko preučite učinkovitost in način vaše vožnje z informacijami, kot so hitrost, pospeševanje, zaviranje in prevoženi kilometri.

NAROČANJE NA SERVIS PREK SPLETA

Vzdrževanje na dosegu roke. Če se želite naročiti na servis, je ne glede na vašo lokacijo potrebnih le nekaj klikov v aplikaciji Lexus Link.

ZAVAROVANJE NA PODLAGI UPORABE

Dokler boste lastnik Lexusa, bomo poskrbeli, da boste vedno deležni izjemnih storitev za stranke. Zavedamo se, da so vaša pričakovanja izjemno visoka; navsezadnje ste izbrali Lexus.

VARUH BATERIJE

Poseben monitor prikazuje stanje vaše baterije 12 V in skrbi za vašo brezskrbonost.

OPOMNIK ZA SERVIS

Z opomniki za vzdrževanje glede na dejansko število prevoženih kilometrov nikoli več ne boste zamudili servisa. Naj bo vaše vozilo vedno na vrhuncu zmogljivosti.

POVEZAVA WI-FI

Povezava Wi-Fi omogoča uporabo do 10 naprav. Posebna aplikacija pa omogoča nadzor nad porabo. 

ASISTENT OB NEZGODI

Poseben sistem v primeru nesreče obvesti reševalce in jim sporoči lokacijo vašega vozila. 

FUNKCIJE APLIKACIJE LEXUS LINK

POVEŽITE SE S PRIHODNOSTJO

Spremenite svoj avtomobil Lexus v povezano vozilo. Mobilna aplikacija Lexus Link omogoča dostop do številnih storitev, kot so Najdi moje vozilo, Od vozila do vrat, načrtovanje potovanja in opomniki za vzdrževanje.

 

Kliknite na spodnji gumb in prenesite aplikacijo.

APP STORE GOOGLE PLAY STORE