1. New Cars
 2. LS
 3. Garancija, jamstvo in asistenca
IZBERITE

LS Luxury

Limuzina

LS - Luxury - Limuzina
Od
151.500 €
3.5 D-4S Hibridni pogon (V6 bencinski in elektro motor)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

Garancija

GARANCIJA PROIZVAJALCA

Naj gre za nujno poslovno pot ali izlete ob koncu tedna, vam garancija proizvajalca za vozila Lexus zagotavlja, da je vsaka vožnja brez težav. Z našo standardno garancijo s kritjem mehanskih okvar za 100.000 km in petletno garancijo za komponente hibridnega sistema ter kritjem baterije ste popolnoma zavarovani in lahko brezskrbno uživate na vsaki vožnji.

PODALJŠANO JAMSTVO

Ø  Naši certificirani mehaniki za vozila Lexus se zavzemajo, da ohranjajo vaše vozilo v optimalnem stanju na najbolj finančno ugoden način. Vsa popravila vozil Lexus izvajajo usposobljeni mehaniki, ki uporabljajo posebna orodja in opremo za diagnosticiranje vozila in originalne nadomestne dele.

S široko paleto jamstvenih shem lahko ponudimo najustreznejše podaljšano jamstvo, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu. Od garancije za izpušni sistem do garancije za akumulatorsko baterijo – kritje vam daje dodatno mero zaupanja, če imate garancijo za rabljeno vozilo, in brezskrbnost, da kar najdlje uživate v vožnji s svojim vozilom Lexus.

Varnost

Lexus Safety System + predstavlja pomemben mejnik v prometni varnosti. Temelji na desetletjih inovacij in natančnega preučevanja vzrokov nezgod. S petimi inovativnimi sistemi, navedenimi v nadaljevanju, pokriva tri ključna področja preprečevanja nezgod: čelna trčenja, nenamerno zapuščanje voznega pasu in nezgode pri nočni vožnji.

 • Sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo zaznavanja peščev (PCS)
 • Sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu (LDA) s sistemom pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu
 • Sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu (LDA) z asistentom za ohranjanje voznega pasu
 • Samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa (AHB)
 • Prilagodljivi radarski tempomat (DRCC)
 • Asistent za prepoznavanje prometnih znakov (RSA)

Spreten voznik je vedno osredotočen na dogajanje okrog sebe, bodisi pri parkiranju ali menjavanju voznega pasu. Pri Lexusu smo izpopolnili ta princip z intuitivnimi funkcijami, ki okrepijo vaše zaznavanje in dvignejo vaše vozne spretnosti na novo raven.

 • Sistem zaznavanja vozil v mrtvem kotu
 • Napredne funkcije pomoči pri parkiranju
 • (Dvostopenjski) sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči (AHS)

Pomoč na cesti

Če na cesti potrebujete pomoč, smo vam s programom evropske asistence na voljo kjerkoli v Evropi. Kamorkoli ste namenjeni – poskrbeli bomo, da tja tudi prispete. Evropska asistenca zagotavlja pomoč na cesti 24 ur na dan, sedem dni na teden in 52 tednov na leto ter možnosti kritja okvare za starejše modele Lexus. 

Popravilo

Vozila Lexus so znana po svojem razkošju, kakovosti in zanesljivosti. V tem slogu opravljamo tudi vse ostale storitve in popravila.

Ponujamo celotno paleto storitev popravila za vaše vozilo Lexus. Od odprave manjših vdolbin do obsežnejših popravil. Vedno zagotavljamo, da bo vaše vozilo Lexus kot novo. Naši usposobljeni mehaniki bodo hitro in strokovno popravili vaše vozilo in pri tem uporabili samo originalne dele.