1. New Cars
  2. LS
  3. Pregled

LS Executive

Limuzina

Black

Od

131600.0

Motor

3.5 D-4S Hibridni pogon (V6 bencinski in elektro motor)

Program jamstva Lexus Relax

DO 10 LET ALI 185.000 KM BREZSKRBNOSTI

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

GLAVNE ZNAČILNOSTI

VOLASNKI OBROČ IZ USNJA ALI USNJA IN LESA

Naš usnjeni volanski obroč s tremi kraki se odlično prilega vašim dlanem in ima tudi funkcijo ogrevanja. Naša druga možnost združuje pravo usnje, ki je prijetno za otip, z vložki iz finozrnatega lesa.

PRIKAZOVALNIK NA VETROBRANSKEM STEKLU

Barvni, visoko ločljiv prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu uporablja tehnologijo, ki je bila najprej razvita za reaktivna lovska letala. Diskretno se nahaja v vašem vidnem polju in na vetrobransko steklo projicira ključne informacije. S 61 centimetri je največji tovrstni prikazovalnik na svetu in ustvarja natančno in ostro sliko, ki omogoča branje podatkov tudi pri močni sončni svetlobi.

KOKPIT, ZASNOVAN Z MISLIJO NA VOZNIKA

Kokpit, zasnovan z mislijo na voznika, je nizek in privlačen ter vozniku ponuja odličen pogled na cesto in resnično izjemno doživetje vožnje. Zasloni so nameščeni v bližini pogleda na cesto, medtem ko se pogosto uporabljene funkcije, kot je izbira načina vožnje, nahajajo okoli volanskega obroča in omogočajo uglajeno in nemoteno upravljanje vozila.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri
Za vrtenje vozila povlecite Za vrtenje vozila povlecite

Posebne ponudbe

Posebna outlet ponudba vozil na zalogi

Izkoristite posebno outlet ponudbo vozil Lexus na zalogi in hibridni bonus do 14.500 €. Ponudba velja do 30.1.2021 ali do razprodaje zalog. Količine so omejene.