LEXUSOV HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM

PREDNOSTI

Lexusova hibridna tehnologija s samodejnim polnjenjem manj vpliva na okolje in vašo denarnico. Z izjemno majhno porabo goriva in nižjimi izpusti lahko znižate tudi stroške vzdrževanja in uporabe.

BOLJ ZELENO

Naši hibridni sistemi s samodejnim polnjenjem so okolju prijazni in zmanjšajo izpuste škodljivih plinov na desetino vrednosti, ki jo določa emisijski standard Euro 6 iz leta 2014.

Mnogo velikih mest po vsej EU je že uvedlo območja z nizkimi izpusti kot del misije EU, da postane podnebno nevtralna.

Vozilom z visokimi izpusti je vstop na takšna območja prepovedan ali se zaračuna. Vozila z nizkimi izpusti, kot je Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem, pa lahko vstopijo brezplačno.


 

 
  2019 lexus hybrid benefits greener
 • 
 

 
  2019 lexus hybrid benefits lower costs

  PREDNOSTI

  NIŽJI STROŠKI

  Hibridi s samodejnim polnjenjem imajo običajno ugodnejšo ceno ter nižje stroške lastništva in uporabe kot primerljivi modeli z dizelskim motorjem.

  Nižji stroški vzdrževanja

  Dolgoročno so možni veliki prihranki, saj hibridni sistem nima sklopke, zobatega jermena, zaganjalnika, alternatorja itd.

  Prav tako so stroški rezervnih delov občutno nižji, saj Lexusovi hibridi povzročajo nižjo obrabo zavornih ploščic in pnevmatik, s čimer še dodatno prihranite.

  Letni servisni pregled hibrida je najboljši način za zagotavljanje optimalnega delovanja vozila. Servisni pregled hibrida je brezplačen v sklopu vsakega servisa vozila Lexus. Če pa je do naslednjega servisa še dolgo, ste s samostojnim servisnim pregledom hibrida lahko brezskrbni.

PREPROSTEJŠA RABA

Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem pomeni brez priklopov. Brez dizelskega goriva. Brez kompromisov. Lexusovega hibrida ni treba nikoli priklopiti na električno vtičnico – vedno je pripravljen, da vas odpelje kamor koli.


 

 
  2019 lexus hybrid benefits easier to run