concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

VEDNO PRIPRAVLJEN

LEXUSOV HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM

Okolju prijazna učinkovitost. Lahkotna vožnja. Brezkompromisna zmogljivost.

LEXUSOV HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM

Gradimo svet brez polovičarstva. Lexusovi hibridni motorji združujejo domišljijo in učinkovitost ter vedno ponujajo zmogljivost, ki jo pričakujete od pametnejše alternative dizelskim motorjem – obdani z vrhunsko rokodelsko kakovostjo Takumi poskrbijo za brezskrben užitek v vožnji. Lexusov hibrid: samodejno polnjenje, brez motenj, brez kompromisov.

2017 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUSOV HIBRID

NAJPRILJUBLJENEJŠE LUKSUZNO HIBRIDNO VOZILO NA SVETU

Tudi mi smo pionirji, saj na podlagi izkušenj že od leta 2004 združujemo elektromotorje in bencinske motorje v našo hibridno tehnologijo, da bi ponudili pametno učinkovitost in pogon, ki ju pričakujete od znamke Lexus.

Vedno iščemo nove načine za oblikovanje prihodnosti in naša ljubezen do inovacij je razlog, da imamo najštevilčnejšo hibridno družino med proizvajalci luksuznih vozil, do danes pa smo prodali že več kot milijon Lexusovih hibridov.

Odkrijte prednosti Lexusovega hibrida in spoznajte, zakaj so številni vozniki že sprejeli pametno odločitev.

SPOZNAJTE DRUŽINO MODELOV

Od pametnega kompaktnega avtomobila, dinamične limuzine do spektakularnega športnega terenca – ponujamo najširšo paleto hibridov med proizvajalci luksuznih vozil. Poiščite Lexusov hibrid, ki ustreza vašemu slogu.

SPOZNAJTE VEČSTOPENJSKI HIBRID LEXUS

Lexus prednjači po novostih. Naša zgodovina izzivanja obstoječega stanja prinaša inovacije z brezhibnim delovanjem. To dokazujejo rezultati, predstavljeni izključno v modelih LS 500h in LC 500h.

LASTNIŠTVO HIBRIDA

Moj Lexus

Za hibrid prav tako veljajo nagrajene storitve, ki so jih deležni lastniki vozil Lexus. Različne možnosti lastništva lahko preprosto upravljate prek spletnega portala Moj Lexus.

Moj Lexus

Vzdrževanje Lexusovih hibridov kljub napredni tehnologiji ostaja preprosto. Cena in zahtevnost vzdrževanja hibrida ostajata podobni kot pri konvencionalnih vozilih.

Zanesljivost

Naši hibridni sistemi so enako zanesljivi kot tradicionalni pogonski sklopi, s tehnologijo samodejnega polnjenja pa ne boste nikoli obtičali s prazno baterijo.

Servisiranje

S servisnim pregledom hibrida, ki je del standardnega servisa vozil Lexus, je servisiranje Lexusovega hibrida preprosto.

Garancija

Za hibridno baterijo velja petletna garancija, ki se podaljša za eno leto z vsakim servisnim pregledom hibrida.

Financiranje

Izkoristite ekonomske prednosti s prilagodljivimi oblikami financiranja za hibridna vozila, ki so na voljo pri Lexus Financial Services.

Next steps