PAMETNEJŠA ALTERNATIVA DIZELSKIM MOTORJEM

Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem neopazno usklajuje delovanje bencinskega motorja in elektromotorja. Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem se polni med vožnjo. Brez priklopa, dizelskega goriva in kompromisov. V izvedbi s kompaktnim zadkom, športnega terenca, limuzine ali visoko zmogljivega športnega kupeja se modelna serija Lexusovega hibrida s samodejnim polnjenjem prilagaja vašim potrebam in življenjskemu slogu. Z neprekosljivim strokovnim znanjem in že več kot 1,3 milijona prodanih vozil po vsem svetu še vedno skrbimo za hibridni luksuz.

LEXUSOV HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM

Izberite področje, da odkrijete prednosti Lexusovega hibrida s samodejnim polnjenjem.

KAKO DELUJE LEXUSOV HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM

Optimalna kombinacija bencinskega pogona in pogona na elektriko.

ZMOGLJIVOST NA ZAHTEVO

Pripravite se, da spremenite svoja pričakovanja glede zmogljivosti hibridov.

BREZ KOMPROMISOV

Eleganca, prostornost in učinkovita moč. Da, vse hkrati.

LEXUSOV HIBRID S SAMODEJNIM POLNJENJEM

Gradimo svet brez polovičarstva. Lexusovi hibridni motorji združujejo domišljijo in učinkovitost ter vedno ponujajo zmogljivost, ki jo pričakujete od pametnejše alternative dizelskim motorjem – obdani z vrhunsko rokodelsko kakovostjo Takumi poskrbijo za brezskrben užitek v vožnji. Lexusov hibrid: samodejno polnjenje, brez motenj, brez kompromisov.


 

 
  2017 lexus hybrid range
2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUSOV HIBRID

NAJPRILJUBLJENEJŠE LUKSUZNO HIBRIDNO VOZILO NA SVETU

Tudi mi smo pionirji, saj na podlagi izkušenj že od leta 2004 združujemo elektromotorje in bencinske motorje v našo hibridno tehnologijo, da bi ponudili pametno učinkovitost in pogon, ki ju pričakujete od znamke Lexus.

Vedno iščemo nove načine za oblikovanje prihodnosti in naša ljubezen do inovacij je razlog, da imamo najštevilčnejšo hibridno družino med proizvajalci luksuznih vozil, do danes pa smo prodali že več kot milijon Lexusovih hibridov.

Odkrijte prednosti Lexusovega hibrida in spoznajte, zakaj so številni vozniki že sprejeli pametno odločitev.

SPOZNAJTE DRUŽINO MODELOV

Od pametnega kompaktnega avtomobila, dinamične limuzine do spektakularnega športnega terenca – ponujamo najširšo paleto hibridov med proizvajalci luksuznih vozil. Poiščite Lexusov hibrid, ki ustreza vašemu slogu.

SPOZNAJTE VEČSTOPENJSKI HIBRID LEXUS

Lexus prednjači po novostih. Naša zgodovina izzivanja obstoječega stanja prinaša inovacije z brezhibnim delovanjem. To dokazujejo rezultati, predstavljeni izključno v modelih LS 500h in LC 500h.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to pioneer

  INOVACIJE NA PODROČJU HIBRIDOV

  VEDNO PRIPRAVLJEN UTIRATI POT

  Z edinstvenim večstopenjskim hibridnim sistemom – prvo hibridno tehnologijo na svetu, ki je na voljo v vozilih Lexus in temelji na našem inovativnem duhu – ponašamo hibridno zmogljivost na naslednjo raven.

  Hitrejše prestavljanje, natančen nadzor, odzivna vožnja in izjemna zmogljivost, ki jih ponuja 10-stopenjska različica, so vključeni v serijsko opremo, saj smo že sicer odličnemu menjalniku dodali fino umerjen 4-stopenjski menjalnik.

  Rezultat je zmogljiv hibridni sistem brez primere, ki združuje tudi edinstveni luksuz, učinkovitost in manjši vpliv na okolje ter je pripravljen izpolniti vsak vaš ukaz.

 • 
 

 
  2017 lexus hybrid portrait lc ready to perform

  ZMOGLJIVOST HIBRIDA

  VEDNO PRIPRAVLJEN

  Športni kupe LC 500h in vodilno limuzino LS 500h poganja naša večstopenjskega hibridna tehnologija, ki je novost v svetovnem merilu.

  Ta čistokrvna inovacija na področju zmogljivosti je edinstvena za Lexusov hibrid ter zagotavlja potrebno moč za neprekosljivo krmiljenje in agilnost na cesti. Odkrijte nadgrajeno doživetje in se pustite presenetiti.

LASTNIŠTVO HIBRIDA

Moj Lexus

Za hibrid prav tako veljajo nagrajene storitve, ki so jih deležni lastniki vozil Lexus. Različne možnosti lastništva lahko preprosto upravljate prek spletnega portala Moj Lexus.

Moj Lexus

Vzdrževanje Lexusovih hibridov kljub napredni tehnologiji ostaja preprosto. Cena in zahtevnost vzdrževanja hibrida ostajata podobni kot pri konvencionalnih vozilih.

Zanesljivost

Naši hibridni sistemi so enako zanesljivi kot tradicionalni pogonski sklopi, s tehnologijo samodejnega polnjenja pa ne boste nikoli obtičali s prazno baterijo.

Servisiranje

S servisnim pregledom hibrida, ki je del standardnega servisa vozil Lexus, je servisiranje Lexusovega hibrida preprosto.

Garancija

Za hibridno baterijo velja petletna garancija, ki se podaljša za eno leto z vsakim servisnim pregledom hibrida.

Financiranje

Izkoristite ekonomske prednosti s prilagodljivimi oblikami financiranja za hibridna vozila, ki so na voljo pri Lexus Financial Services.