POVSEM NOV UX

NOVA OBZORJA ŠPORTNEGA TERENCA

Povsem nov model Lexus UX nadkrili vse predhodne. S svojo smelo obliko izraža prepoznavno moč. Vseeno pa elegantno oblikovane površine kažejo na stilen in dinamičen značaj.

SPOZNAJTE MODEL UX

Od smelega sprednjega dela z Lexusovo značilno dinamično masko do športne silhuete in poudarjene oblike zadka povsem nov Lexus UX ponaša smel nov pristop v svet športnih terencev. Tudi notranjost je podobno navdušujoča in povzema obliko japonskega arhitekturnega koncepta »engava«, kjer se meje med notranjostjo in zunanjostjo neopazno prelivajo. V luksuznem ambientu, zasnovanem z mislijo na voznika in z občutkom odprtosti in hkrati varnosti, se počutite kot doma.

 • 2018 lexus ux gallery 12

  LEXUS UX HYBRID

  RAZLOGI IN DEJSTVA

  Od 33 950,00 €
  Poraba - kombinirana vožnja (l/100 km) 4.1
  Emisije CO2 - kombinirana vožnja (g/km) 94
 • 
 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
  • Vodljivost kompaktnega zadka

   Uživajte v impozantnem položaju sedenja in odlični vidljivosti sodobnega športnega terenca. Nizko težišče in toga zasnova modela UX omogočata natančno vozno dinamiko, ki je za tovrstna vozila nekaj posebnega. To dodatno izboljšujejo edinstveni aerodinamični stabilizatorji, ki so subtilno vgrajeni v zasnovo kolesnih okrovov in zadnje luči, kar ponuja stabilnost pri hitri vožnji in bočnem vetru.

  • Prefinjena kakovost izdelave

   Naši rokodelski mojstri obrti Takumi so z materiali najvišje kakovosti v notranjosti vozila UX ustvarili luksuzen in edinstven ambient. Uglajene usnjene sedeže krasita perforacijski vzorec Calculated Art in umetnost tradicionalne japonske tehnike šivanja sašiko.

  • Izboljšana zmogljivost

   Za vozilo UX sta na voljo dva najsodobnejša pogonska sklopa, vključno z novo generacijo hibrida s samodejnim polnjenjem, ki združuje najnižje vrednosti porabe goriva v svojem razredu in izjemno uglajeno dinamično zmogljivost. Odločite se lahko tudi za bencinski motor, ki ponuja dostopnost in zmogljivost z nizko stopnjo porabe goriva.

  • Inovativna tehnologija

   Monitor s panoramskim pogledom združuje posnetke štirih videokamer, ki prek velikega 10,3-palčnega zaslona omogočajo izjemen 360-stopinjski pogled na avtomobil in okolico s ptičje perspektive. Z brezžičnim polnilnikom, ki je združljiv s standardom Qi, ni več motečih kablov, saj lahko naprave, kot so pametni telefoni, preprosto položite na polnilnik.

  • Izboljšana varnost

   Z novim sistemom Lexus Safety System + ima UX izjemen celosten preventivni paket, ki vključuje sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo zaznavanja pešcev, funkcijo za opozarjanje ob menjavi voznega pasu z asistentom za ohranjanje voznega pasu, samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa, prilagodljivi radarski tempomat in asistent za prepoznavanje prometnih znakov.

  • Slog F SPORT

   Za dinamičnejšo vozno izkušnjo odkrijte UX F SPORT. Obvolanski prestavni ročici in volanski obroč s perforiranim usnjem ustvarjajo vznemirljiv športen ambient, medtem ko značilni slog maske in sprednjega odbijača poskrbi za unikatni videz modelov UX F SPORT.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo UX lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

UX 200 Luxury / Črna


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NOVA OBZORJA

APLIKACIJA ZA RAZŠIRJENO RESNIČNOST UX

Občudujte notranjost in zunanjost vozila UX v polni velikosti in visoki ločljivosti z vseh zornih kotov ter spoznajte, zakaj je novi Lexus UX popolnoma prilagojen za izpolnjevanje zahtev živahnega urbanega življenjskega sloga.


 

 
  ALTERNATIVE 2019 EURO NCAP PLACEHOLDER ASSET

EURO NCAP

KOMPAKTNI ŠPORTNI TERENEC Z MAKSIMALNO STOPNJO VARNOSTI

Novi karoserijski križanec Lexus UX je na varnostnem preizkusu Euro NCAP dosegel najboljši mogoči rezultat in osvojil 5 zvezdic.

Novi Lexus UX se ponaša z izrazitim slogom, hkrati pa ga odlikuje tudi izjemna varnost, saj velja za enega najvarnejših avtomobilov na svetu. V kategoriji zaščite potnikov se je izkazal odlično. Pri zaščiti odraslih potnikov je dosegel 96 odstotkov točk, pri zaščiti otrok pa 85 odstotkov. To je eden najboljših rezultatov testiranja, ki v letu 2019 poteka pod strožjimi kriteriji. V kategoriji zaščite pešcev in kolesarjev je zbral 82 odstotkov točk, kar je sploh najboljši rezultat v svojem razredu.

DOŽIVITE MODEL UX

DOŽIVITE VOZILO UX

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

ŽIVLJENJE JE ZANIMIVO, KO STE POVEZANI

Z aplikacijo Lexus Link ostanite povezani z vozilom in odkrijte številne stalno vključene funkcije za brezskrbnost, ki vam prihranijo čas in denar.


 

 
  2019 lexus connected services bg cover

RAZIŠČITE FUNKCIJE LEXUS UX

BREZSKRBNOST

UPRAVLJANJE POTI


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

LASTNIKI

POVEŽITE SE S PRIHODNOSTJO

Spremenite svojega Lexusa v povezano vozilo. Mobilna aplikacija Lexus Link omogoča dostop do številnih storitev, kot so Najdi moje vozilo, Od vozila do vrat, načrtovanje potovanja in opomniki za vzdrževanje.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI