POVSEM NOV UX

NOVA OBZORJA ŠPORTNEGA TERENCA

Povsem nov model Lexus UX nadkrili vse predhodne. S svojo smelo obliko izraža prepoznavno moč. Vseeno pa elegantno oblikovane površine kažejo na stilen in dinamičen značaj.

SPOZNAJTE MODEL UX

Od smelega sprednjega dela z Lexusovo značilno dinamično masko do športne silhuete in poudarjene oblike zadka povsem nov Lexus UX ponaša smel nov pristop v svet športnih terencev. Tudi notranjost je podobno navdušujoča in povzema obliko japonskega arhitekturnega koncepta »engava«, kjer se meje med notranjostjo in zunanjostjo neopazno prelivajo. V luksuznem ambientu, zasnovanem z mislijo na voznika in z občutkom odprtosti in hkrati varnosti, se počutite kot doma.


 

 
  019 lexus ux presales key features 1920x1080 v2
 • Vodljivost kompaktnega zadka

  Uživajte v impozantnem položaju sedenja in odlični vidljivosti sodobnega športnega terenca. Nizko težišče in toga zasnova modela UX omogočata natančno vozno dinamiko, ki je za tovrstna vozila nekaj posebnega. To dodatno izboljšujejo edinstveni aerodinamični stabilizatorji, ki so subtilno vgrajeni v zasnovo kolesnih okrovov in zadnje luči, kar ponuja stabilnost pri hitri vožnji in bočnem vetru.

 • Izboljšana zmogljivost

  Za model UX sta na voljo dva najsodobnejša pogonska sklopa, vključno z novo generacijo hibrida s samodejnim polnjenjem, ki združuje najnižje vrednosti porabe goriva v svojem razredu in izjemno uglajeno dinamično zmogljivost. Odločite se lahko tudi za bencinski motor, ki ponuja dostopnost in zmogljivost z nizko stopnjo porabe goriva.

 • Inovativna tehnologija

  Monitor s panoramskim pogledom združuje posnetke štirih video kamer, ki prek velikega 10,3-palčnega zaslona omogočajo izjemen 360-stopinjski pogled na avtomobil in okolico s ptičje perspektive. Z brezžičnim polnilnikom, ki je združljiv s standardom Qi, ni več motečih kablov, saj lahko naprave, kot so pametni telefoni, preprosto položite na polnilnik.

 • Izboljšana varnost

  Model UX z novim sistemom Lexus Safety System + izkorišča prednosti celostnega preventivnega paketa, vključno z zaznavanjem pešcev in kolesarjev.

 • Prefinjena kakovost izdelave

  Naši rokodelski mojstri obrti Takumi so z materiali najvišje kakovosti v notranjosti modela UX ustvarili luksuzen in edinstven ambient. Uglajene usnjene sedeže krasi perforacijski vzorec Calculated Art in umetnost tradicionalne japonske tehnike šivanja »Sašiko«.


 

 
  2019 lexus ux sunrise to sunrise campaign banner

OD ZORE DO ZORE

24 UR V MESTU Z VOZILOM LEXUS UX.

Prek izkušnje z interaktivno uro odkrijte zakaj je UX popolno vozilo za raziskovanje mest od zore do zore.


 

 
  2018 lexus ux presales banner

LEXUS UX

OSTANITE NA TEKOČEM Z NAJNOVEJŠIMI NOVICAMI O VOZILU UX

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI