2018 lexus rx l hero 1920x1920 v5

RX

IKONIČNI LUKSUZNI ŠPORTNI TERENEC

Spoznajte prefinjen športni terenec, ki je ustvarjen za luksuzno življenje.

SPOZNAJTE MODEL RX

Drzne in poudarjene linije se podrejajo svetu edinstvenega udobja, prostornosti in luksuza. Takšne stopnje končne obdelave ne boste našli pri nobenem navadnem športnem terencu. Z izbiro hibridnega ali bencinskega motorja lahko svoje vozilo RX konfigurirate tako, da bo popolnoma ustrezalo vašim zahtevam.

 • 
 

 
  2018 lexus rx 450h key features
  • Prilagodljiv prostor

   Odlikujeta ga velika, prostorna kabina in prtljažnik, v katerem je dovolj prostora za štiri velike kovčke. Zadnje sedeže je mogoče delno nagniti nazaj, sredinski naslon za roko pa ostane povsem vodoraven.

  • Varnost s petimi zvezdicami

   Organizacija Euro NCAP je vozilu Lexus RX podelila prestižno oceno 5 zvezdic. Vozilo je na vseh področjih testa varnosti prejelo število točk, ki močno presega minimalno mejo za pridobitev ocene 5 zvezdic. Lexus je tako med najvarnejšimi vozili v svojem razredu.

  • Možnost štirikolesnega pogona

   Model RX 450h AWD je opremljen s pogonom E-FOUR, ki zagotavlja brezhibno zmogljivost in samozavesten oprijem na zahtevnem terenu. Pri inovativnem pogonu E-FOUR je na zadnji osi dodaten elektromotor s 50 KM, ki po potrebi zagotavlja še večji navor.

  • Panoramsko strešno okno

   Veliko tovarniško nameščeno panoramsko strešno okno v kabino vozila RX prinese dodaten občutek svobode, več prostora za glavo ter prijetne sončne žarke. Poleg tega ima premični sprednji del iz stekla, ki ponuja pravi občutek vožnje pod milim nebom, in električno pomično senčilo za zaščito pred premočnim soncem.

DOŽIVITE MODEL RX

Razvijalci prvega luksuznega športnega terenca predstavljajo četrto generacijo modela RX, ki povsod pritegne poglede. Vozilo RX s svojo zunanjostjo in notranjostjo izpodbija vse dosedanje predstave o športnem terencu. Vstopite v vozilo ter občudujte mojstrstvo in kakovost, pozornost podrobnostim in napredno varnostno tehnologijo. Doživite Lexus RX, športni terenec brez primere.

DOŽIVITE MODEL RX

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo RX lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

RX 450h AWD Finesse / Black


 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

LASTNIKI

POVEŽITE SE S PRIHODNOSTJO

Spremenite svojega Lexusa v povezano vozilo. Mobilna aplikacija Lexus Link omogoča dostop do številnih storitev, kot so Najdi moje vozilo, Od vozila do vrat, načrtovanje potovanja in opomniki za vzdrževanje.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI