1. New Cars
  2. RX
  3. Pregled
IZBERITE

RX Sport Design

Športni terenec

RX - Sport Design - Športni terenec
Od
93.500 €
100.500 €
2.5 priključni hibrid (PHEV)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

GLAVNE ZNAČILNOSTI

TRETJA GENERACIJA VARNOSTNEGA SISTEMA LEXUS SAFETY SYSTEM +

Povsem novi RX ponuja prednosti napredne aktivne varnosti in sistemov za pomoč vozniku, ki so predstavljeni v najnovejši 3. generaciji varnostnega sistema Lexus Safety System +. Sistem je nadgrajen s številnimi dodatnimi funkcijami, ki ponujajo večjo varnost. Proaktivni vozniški asistent s pomočjo pri krmiljenju in s posebnim voznikovim monitorjem zaznava znake morebitne utrujenosti voznika. Poleg tega uporablja sprednjo kamero za določanje kota ovinka in prilagaja silo krmiljenja, ko se približuje zavoju.

VRETENASTO TELO / ZRAČNIK MOTORJA / TROJNE LUČI LED

Oblikovalci so takoj prepoznali prednosti elektrificirane zasnove vozila in se lotili izziva vključitve nove oblikovne identitete vretenastega telesa v zasnovo novega športenga terenca RX. To je privedlo do izboljšane prepoznavne integracije sprednjega zračnika motorja, ki izžareva občutek elektrificirane moči in nizkega težišča. Kompaktnejši in bolj elegantni žarometi, odprtine za dovod zraka in širši kolotek (15 mm) dodatno utrjujejo stabilen in samozavesten videz. Elegantnejši, ostrejši in bolj vodoravni triprojektorski LED žarometi s sistemom prilagodljivih dolgih luči BladeScan® (AHS) ustvarjajo vtis prefinjenega dizajna.

SISTEMA ZA NADZOR MOČI DIRECT4 IN E-FOUR

Dovajanje moči pri RX 500h nadzira ekskluzivna tehnologija pogonske sile DIRECT4. Novi sistem nenehno uravnava moč in navor med sprednjo in zadnjo osjo v katerikoli vozni situaciji. To počne s precej večjo natančnostjo kot katerikoli mehanski sistem. Poleg tega ustvarja boljšo povezavo med cesto in volanom, zagotavlja izboljšano stabilnost pri upravljanju in odlično vozno dinamiko pri visoki hitrosti. Sistem električnega štirikolesnega pogona E-FOUR, ki je na voljo pri novih RX 350h in RX 450h+, je bil nadgrajen, tako da zadnji električni motor s 40 kW zagotavlja več navora in večjo vlečno silo.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri